Γκαρσονιέρα Βοσπόρου, Ευοσμος 56238, Κέντρο, Εύοσμος

ΕύοσμοςΒοσπόρου, Ευοσμος 56238
  • € 115.000
  • 1
  • 64
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024
Περιγραφή
Η εταιρεία κατασκευής και διαχείρισης (πώλησης – ενοικίασης) κατοικιών και επαγγελματικής στέγης ΕΓΝΑΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, σας προτείνει γκαρσονιέρα 64 τ.μ. σε 1ο όροφο, που κατασκευάζεται στο Ο.Τ. 595, στην οδό Βοσπόρου, κοντά στην προέκταση Ολυμπιάδος, στον Εύοσμο, άνω περιφερειακής και σε οικόπεδο επιφάνειας 951,75 τ.μ.
Το υπό κατασκευή διαμέρισμα έχει προσανατολισμό βορειοδυτικό, με σαλοκουζίνα 22 τ.μ. και ένα υπνοδωμάτιο των 12,6 τ.μ.
Το νέο πολυτελές κτίριο της εταιρείας αναπτύσσεται σε 4 ορόφους, με σοφίτα, πυλωτή και υπόγειο και διαθέτει 12 κατοικίες με 1, 2, 3 υπνοδωμάτια.
Στην κατασκευή του πολυτελούς λειτουργικού κτιρίου που θα ολοκληρωθεί στο Α΄ εξάμηνο του 2024, εφαρμόζονται σύγχρονες τεχνολογίες και χρησιμοποιούνται υλικά εξαιρετικής ποιότητας.
Τα διαμερίσματα διαθέτουν θέση στάθμευσης στον προστατευμένο ακάλυπτο του οικοπέδου και αποθήκη στον υπόγειο χώρο.
Κάθε κατοικία θα θερμαίνεται με φυσικό αέριο και ενδοδαπέδια θέρμανση που ο συνδυασμός τους αποτελεί μια ενεργειακά αποδοτική λύση για τις νέες κατασκευές.
Κάθε κατοικία θα διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, με την ανάληψη κόστους αγοράς, τοποθέτησης και σύνδεσης από την κατασκευάστρια εταιρία.
Επίσης, μεταξύ άλλων, τα διαμερίσματα θα διαθέτουν: συστήματα πυρανίχνευσης, μαγνητικές επαφές συστήματος συναγερμού, κάμερες ασφαλείας, αυτόματη πόρτα με control για την είσοδο στον περιβάλλοντα χώρο της οικοδομής, φορτιστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων, άριστη θερμομόνωση – ηχομόνωση, κ.α.
Όλα τα εξωτερικά κουφώματα των όψεων (μπαλκονόπορτες – παράθυρα) είναι άριστης ποιότητας από πιστοποιημένες εταιρείες, η θωρακισμένη πόρτα διαθέτει άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά και μέγιστη αντίσταση σε κάθε πιθανή διάρρηξη, το συνθετικό PVC κούφωμα έχει πιστοποιήσεις ηχομόνωσης, θερμομόνωσης και ενεργειακής εξοικονόμησης, ενώ προβλέπεται χρήση διπλών ενεργειακών υαλοπινάκων που ενισχύουν την άριστη θερμοπερατότητα των κουφωμάτων.
Οι εσωτερικές πόρτες είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας πλακάζ και κόντρα πλακέ θαλάσσης και η συγκόλληση της κάσας γίνεται με φύλλο laminate.
Οι κουζίνες που τοποθετούνται είναι υψηλών προδιαγραφών με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, με δυνατότητα εντοιχισμού των ηλεκτρικών συσκευών, ερμάρια και πόρτες που είναι κατασκευασμένα από μελαμίνη έγχρωμη 18mm, ύψος κρεμαστών ντουλαπιών στα 90cm, νεροχύτη της Sanitec με επιλογή μοντέλου από τον πελάτη.
Σε κάθε λουτρό - wc θα τοποθετηθούν κτιστή ντουζιέρα με εντοιχιζόμενα είδη ντους, νιπτήρας και κρεμαστή λεκάνη με χωνευτό καζανάκι και όλα τα σχετικά εξαρτήματα.
Οι οροφές και οι τοίχοι όλων των χώρων, αφού σπατουλαριστούν σε τρείς στρώσεις, θα βαφούν με πλαστικό χρώμα, οικολογικό, υψηλής ποιότητας για εσωτερική τοιχοποιία. Τα υλικά είναι φιλικά στο χρήστη και το περιβάλλον καθώς είναι πιστοποιημένα και πληρούν τα κριτήρια του οικολογικού σήματος Ecolabel της Ε.Ε. Δεν περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες και είναι σχεδόν άοσμα, καθιστώντας τα ιδανικά για εσωτερικούς χώρους που κατοικούνται και συνεισφέροντας στην εσωτερική ποιότητα του αέρα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα, για τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα ακίνητα ιδιοκτησίας μας και τα υπό κατασκευή, πολυτελή διαμερίσματα, στις περιοχές του Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού, της δυτικής εισόδου της Θεσσαλονίκης δίπλα στο εμπορικό One Salonica και του Αγίου Ιωάννη Καλαμαριάς.

6 ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ:
➢ΕΥΟΣΜΟΣ ΑΝΩ, ΚΟΜΒΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, Ο.Τ. 679, ΠΡΟΕΚΤ. ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 4,
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ: ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ
➢ΕΥΟΣΜΟΣ ΑΝΩ, Ο.Τ. 680, ΑΚΑΔΗΜΟΥ 119, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤ. ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ: ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ
➢ΕΥΟΣΜΟΣ ΑΝΩ, Ο.Τ. 595, ΒΟΣΠΟΡΟΥ - ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΤΤΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ: ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 1, 2, 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ
➢ΕΥΟΣΜΟΣ ΑΝΩ, Ο.Τ. 635, ΝΕΦΕΛΗΣ - ΙΚΤΙΝΟΥ - ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤ. ΠΑΠΑΓΟΥ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ: ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 2, 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ
➢ΕΥΟΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΧΙΛΛΕΩΣ - ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ
ΠΡΟΣΕΧΩΣ
➢ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΑΡΑΦΗ 28 ΚΑΙ Γ. ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗ, Ο.Τ. 340
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ: ΜΕΖΟΝΕΤΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ

ΕΓΝΑΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Κατασκευή και Διαχείριση κατοικιών και επαγγελματικής στέγης
Μακρυγιάννη 106
56431 Σταυρούπολη
Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 589 643
M: 6977360144
E: egnatia.realestate@group-egnatia.gr

Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, εταιρεία κατασκευής και διαχείρισης (πώλησης – ενοικίασης) κατοικιών και επαγγελματικής στέγης ανήκει στον Όμιλο Εταιρειών Εγνατία, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, Μακρυγιάννη 106, Σταυρούπολη και έχει σημαντική διεθνή παρουσία με ισχυρές συνεργασίες, στους τομείς κατασκευών, ενέργειας και τεχνολογικής καινοτομίας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-5489233
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
64 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 115.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή