Μονοκατοικία βίλα Σβορωνάτα, Greece, Λειβαθώ, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΣβορωνάτα, Greece
  • € 480.000
  • 5+
  • 360
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1439 - Κεφαλονιά Λειβαθώ Σβορωνάτα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 360 τ.μ. σε οικόπεδο 3826 τ.μ. . Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 5 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1998 με ενεργειακή κλάση Β+ και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, σοφίτα, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 675 μέτρα απόσταση από πόλη 9000 μέτρα απόσταση από χωριό 5 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 1000 μέτρα - Τιμή: 480.000 € (Κωδικός γραφείου ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ-SVORONATA-ΛΕΙΒΑΘΩ-LIVATHO-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-KEFA) Ιδανικό μεγάλο σπίτι με τρία μικρά διαμερίσματα για ενοικίαση τους καλοκαιρινούς μήνες, με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Τα διαμερίσματα βρίσκονται στο ισόγειο και είναι 38 τετραγωνικά το καθένα πλήρως ανακαινισμένα το 2020 με ξεχωριστή είσοδο. Το μεγάλο σπίτι ειναι στον 1ο όροφο και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια σαλόνι και κουζίνα με θέα τη θάλασσα από τον πρώτο όροφο. Υπάρχει και ιδιαίτερα ευρύχωρο ημι-υπόγειο με μεγάλα παράθυρα, στο οποίο είναι τοποθετημένο το λεβητοστάσιο.
Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 3826 τετραγωνικά με χώρο για κατασκευή πισίνας. Στο οικόπεδο υπάρχουν τέσσερις σκεπαστές θέσεις στάθμευσης.
Η φημισμένη παραλία του Αϊ Χέλι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής στα 670 μέτρα καθώς και το λιμανάκι της Αγίας Πελαγίας και στην περιοχή υπάρχουν σούπερ μάρκετ εστιατόρια και μπαρ. Το ακίνητο προσφέρεται και για επιχείρηση και για κατοικία όπως έχει χτιστεί και είναι ιδανικό για τουριστική εκμετάλλευση λόγω ότι βρίσκεται πολύ κοντά στις παραλίες και στο αεροδρόμιο.

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΒΩΡΟΝΑΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ, ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ, ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΜΜΕΣ, ΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΒΥΘΟ ΚΑΙ ΑΙ ΧΕΛΗΣ. ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ. ΕΠΊΣΗΣ, ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ - ΣΑΡΛΑΤΑ - ΚΑΛΙΓΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ. ΣΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.


Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1439 - 23/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
360 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή