Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛεύκτροςΤραχήλα, Τραχήλα 24022
  • € 220.000
  • 4.194
Περιγραφή
Στην είσοδο του χωριού Τραχήλα, στην Δυτική Μάνη και συγκεκριμένα στην περιοχή με τοπωνύμιο Πλαγιάδα πωλείται οικόπεδο 4.194 τετραγωνικών μέτρων με απεριόριστη θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο.

Το οικόπεδο έχει πρόσοψη μεγαλύτερη των πενήντα μέτρων προς τον δημοτικό δρόμο Τραχήλας- Αγίου Δημητρίου και η κλίση του εδάφους δίνει τη δυνατότητα ακόμα και για υπόσκαφη εντυπωσιακή κατασκευή σπιτιού.

Βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο του χωριού και η μεγάλη πρόσοψη που διαθέτει προς το δημοτικό δρόμο καθιστά εύκολη την όποια μελλοντική κατασκευή καθώς και την πρόσβαση.

Λόγω των διαστάσεων του οικοπέδου και της μεγάλης πρόσοψης, δεν επηρεάζεται από τις τελευταίες αλλαγές στη νομοθεσία επιτρέποντας τη δυνατότητα κατασκευής μέχρι διακοσίων τετραγωνικών μέτρων κτιρίου.
Το οικόπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για κατασκευή οικίας για ιδιωτική χρήση, είτε για τουριστική εκμετάλλευση καθώς η θέα που εξασφαλίζει είναι απεριόριστη και το οικόπεδο βρίσκεται σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Δυτικής Μάνης.

Η απόσταση από τον Άγιο Νικόλαο που αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς της περιοχής είναι στα επτά χιλιόμετρα, ενώ η παραλία "Πανταζή" βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε χιλιομέτρων.

Το χωριό είναι πανέμορφο, γραφικό, μαγεύοντας τους επισκέπτες που εκτιμούν την ατελείωτη ησυχία! Ο πληθυσμός της Τραχήλας ανέρχεται στους 90 με 95 μόνιμους κατοίκους.

Κοντά στο παράλια του χωριού βρίσκεται το τριώροφο σπήλαιο Καταφύγγι.
Στην Τραχήλα τα καλοκαίρια μαζεύεται άριστης ποιότητας αλάτι από τους βράχους συνήθως από τους ντόπιους οι οποίοι μετατρέπουν την όλη διαδικασία σε μια μικρή γιορτή.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
40 00 262 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.194 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή