Duplex νεα καλλικρατεια, Κέντρο, Καλλικράτεια

ΚαλλικράτειαΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ
  • € 420.000
  • 5+
  • 140
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Εξαιρετική μεζονέτα 140τμ, κατασκευής του 1980, πλήρως ανακαινισμένη το 2022, πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη, σε συγκρότημα 4 κατοικιών μπροστά στη παραλία σε περιοχή με φανταστική θάλασσα και τοποθεσία μόλις 20 λεπτά από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Το σπίτι είναι αυτόνομο με οριζόντια ιδιοκτησία και αποκλειστική χρήση κήπου. Η διαμόρφωση του έχει ως εξής: Το ισόγειο μας είναι 45τμ και μπορεί να λειτουργήσει ξεχωριστά από το υπόλοιπο σπίτι. Έχει άμεση επαφή με τον πολύ ωραία διαμορφωμένο κήπο μας με όλα τα έπιπλα κήπου και το μπάρμπεκιου στην θέση τους καθώς και την αποθήκη κήπου όπου φυλάσσονται τα κανό και το SUP, για αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές. Επίσης στην πίσω αυλή μπορείς να χαλαρώσεις στις ξαπλώστρες του, σε έναν ιδιωτικό χώρο μέσα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον. Μπαίνοντας στο σπίτι του ισογείου έχουμε ένα πολύ άνετο καθιστικό με καναπέ που γίνεται κρεβάτι, μεγάλη τηλεόραση 42'', τραπεζαρία, ένα διπλό κρεβάτι που χωρίζει από το σαλόνι, μία κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ανέσεις, φούρνο καινούργιο Bosch, πλυντήριο πιάτων Bosch, φούρνο μικροκυμάτων, μηχανή espresso κλπ., καθώς και ένα πολύ ωραίο μπάνιο με ντουζιέρα.

Η πρόσβαση στον πρώτο όροφο γίνεται είτε εσωτερικά από το ισόγειο, αν το χρησιμοποιούμε σαν ενιαίο κτίσμα, είτε εξωτερικά από δική του είσοδο, αν το ισόγειο λειτουργήσει αυτόνομα. Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο συναντάμε μία πολύ άνετη σαλοκουζίνα 45τμ με τζάκι, τραπεζαρία, τηλεόραση 42'', κλιματιστικό, πλυντήριο, στεγνωτήριο και αποθήκη. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ανέσεις, φούρνο καινούργιο Bosch, πλυντήριο πιάτων Bosch, φούρνο μικροκυμάτων, μηχανή espresso κλπ. Τα ανοίγματα του ορόφου είναι μεγάλα και οδηγούνε στην άνετη βεράντα με θέα στην θάλασσα όπου υπάρχει τραπεζαρία και μπάρμπεκιου.

Ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο έχουμε δύο μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Το master bedroom έχει ένα διπλό κρεβάτι και κλιματιστικό καθώς και όλα τα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας. Η μπαλκονόπορτα του βγάζει στην άνετη βεράντα με θέα θάλασσα, όπου υπάρχει ένα σαλονάκι για στιγμές χαλάρωσης. Το δεύτερο δωμάτιο έχει μία κουκέτα και ένα μονό κρεβάτι με μπαλκονόπορτα και παράθυρο. Το μπάνιο είναι εξαιρετικά άνετο με μοντέρνα και ποιοτικά είδη υγιεινής.

Το σπίτι γενικά είναι φτιαγμένο με πολύ φροντίδα στην λεπτομέρεια από τους ιδιοκτήτες του. Τα έπιπλα και τα φωτιστικά του είναι όλα χειροποίητα και τα κουφώματα του είναι όλα ξύλινα που έχουν συντηρηθεί πλήρως για να διατηρήσει το οίκημα όλο τον παραδοσιακό του χαρακτήρα. Μπορεί να κατοικηθεί και τους χειμερινούς μήνες αφού, εκτός των κλιματιστικών έχει και θέρμανση από ηλεκτρικά πάνελ Bosch. Είναι πλήρως εξοπλισμένο και στημένο για λειτουργία μικρού ξενοδοχείου όπου έχει ήδη αποσπάσει άριστες κριτικές και έχει μεγάλη περίοδο πληρότητας.

Οπότε έχουμε μία πρόταση εξαιρετικής εξοχικής κατοικίας σε ένα φανταστικό περιβάλλον, 25 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ή μία πρόταση πλήρως εξοπλισμένων καταλυμάτων προς εκμετάλλευση ή μπορεί να συνδυάσουμε και τα δύο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
231101105-11 - 27/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή