Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 500 τμ, Γκολφ, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 15.000/μήνα
  • 5+
  • 500
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε σε μια από τις πιο πολυτελής βίλες στην Γλυφάδα, ένα εξαιρετικό καταφύγιο που βρίσκεται στην καρδιά της παραθαλάσσιας ριβιέρας της Αθήνας, που προσφέρει απαράμιλλη κομψότητα και άνεση. Αυτή η υπέροχη ιδιωτική βίλα 500 τ.μ. βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 1.100 τ.μ. με καταπράσινους κήπους, μια φιλόξενη εξωτερική βεράντα και ευρύχωρη πισίνα. Με έναν αρμονικό συνδυασμό χλιδής και λειτουργικότητας, αυτή η βίλα εκτείνεται σε τρεις ορόφους, προσφέροντας την απόλυτη πολυτελή εμπειρία.

Στο ισόγειο, θα βρείτε μια άρτια εξοπλισμένη κουζίνα με κορυφαίες ηλεκτρικές συσκευές, όνειρο ενός λάτρη της μαγειρικής. Ένα ευρύχωρο σαλόνι με ένα άνετο τζάκι και ένα κομψό μπαρ με χώρο τραπεζαρίας, δημιουργούν μια ιδανική ατμόσφαιρα για διασκέδαση. Επιπλέον, υπάρχει ένα ευέλικτο υπνοδωμάτιο/γραφείο με μπάνιο, που εξασφαλίζει άνεση και ιδιωτικότητα.

Ανεβείτε στον πρώτο όροφο και ανακαλύψτε το κύριο υπνοδωμάτιο, με το δικό του πολυτελές μπάνιο. Τρία ακόμη ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα κοινό μπάνιο προσφέρουν άφθονο χώρο για την οικογένεια και τους επισκέπτες.

Το κάτω ισόγειο διαθέτει ιδιωτικό υπνοδωμάτιο υπηρεσίας, μπάνιο και πολλά ντουλάπια αποθήκευσης, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη οργάνωση και λειτουργικότητα.

Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό, παρέχοντας τέλειο κλίμα όλο το χρόνο. Η βίλα συνδέεται και με φυσικό αέριο για θέρμανση, εξασφαλίζοντας την μέγιστη άνεση.

Βγείτε έξω και αφεθείτε στην ομορφιά των άνετων βεραντών, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το γαλήνιο περιβάλλον. Ο μεγάλος κήπος προσφέρει ένα ιδιωτικό καταφύγιο, ενώ ο άνετος υπόγειος χώρος στάθμευσης άνεση και ασφάλεια.

Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτή την εξαιρετική βίλα δική σας. Προγραμματίστε μια επίσκεψη σήμερα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
231003 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
500 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 15.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή