Γκαρσονιέρα Διοικητήριο, Τσινάρι, Άνω Πόλη

Άνω ΠόληΔιοικητήριο
  • € 450/μήνα
  • 2
  • 60
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2023
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 21154 - Θεσσαλονίκη Δήμος Διοικητήριο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1980 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - αερίου, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, A/C, διπλά τζάμια - Τιμή: 450 € Ενοικιάζεται διαμέρισμα 2 όροφος με ασανσέρ , πλήρως ανακαινισμένο (υδραυλικά, ηλεκτρολογικά καινούργια) βλέπει πίσω με βεράντα, πολύ φωτεινό και πολύ ασφαλή.
Πόρτα ασφαλείας, όλο πλακάκι, φυσικό αέριο, καινούργιο air condition, σε μια πολύ περιποιημένη οικοδομή. Δίπλα στο κέντρο, σε σχολεία, στάσεις λεωφορείου, σούπερ μάρκετ.
Κατάλληλο για φοιτητές. Διαθέσιμο από 1/11/23 λόγω διαδικασίας βαψίματος.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
21154
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 450/μήνα
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή