Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΖαχάρωΖαχάρω
  • € 1.550.000
  • 5+
  • 360
  • 3+
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση ένα πανέμορφο συγκρότημα 4 πολυτελών νεόδμητων κατοικιών, συνολικού εμβαδού 360 τ.μ., κατασκευής 2022, ενεργειακής κλάσης Α++, στο Ξηροχώρι Ζαχάρως. Η κάθε μεζονέτα αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα (ισόγειο και 1ο όροφο) και περιλαμβάνει ευρύχωρο σαλόνι, ενιαίο χώρο κουζίνας-τραπεζαρίας, 2 δωμάτια, 2 μπάνια, άνετες βεράντες με τζακούζι, αποθήκη και εξωτερικές θέσεις στάθμευσης. Επιπλέον, είναι πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες με ηλεκτρικές συσκευές και διαθέτουν ψύξη και θέρμανση με αντλίες θερμότητας. Ακόμα, υπάρχει υπόγειο 127 τ.μ. με play room και αποθήκη ιματισμού. Το ακίνητο διαθέτει, επίσης, πισίνα με φυσική χλωρίωση και τεχνικούς καταρράκτες, μίνι μπαρ και κήπο με λουλούδια και δέντρα. Είναι χτισμένο σε επικλινές οικόπεδο,1533 τ.μ., σε μικρή απόσταση από τη παραλία, με καταπληκτική θέα στο Ιόνιο πέλαγος και στην πανέμορφη λίμνη του Καϊάφα.
Αποτελεί ένα μοναδικό επενδυτικό ακίνητο για ιδιοκατοίκηση ή τουριστική εκμετάλλευση με πολλές προοπτικές.
Το Ξηροχώρι Ζαχάρως, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως "το μπαλκόνι" του Ιονίου, καθώς είναι ένα πανέμορφο, μικρό χωριό, δίπλα στη θάλασσα με μαγευτική θέα.
Το ακίνητο απέχει 2 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζαχάρως, 3 χιλιόμετρα από την παραλία και 60 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Καλαμάτας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
473741 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
360 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2021
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή