Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Κρηνίδες, Φίλιπποι

Φίλιπποι
  • € 80.000
  • 1
  • 69
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
ΚΡΙΝΗΔΕΣ: Πωλείται διαμέρισμα 69 τετραγωνικά μέτρα. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια,καθιστικό, κουζίνα και μπάνιο.Το σπίτι έχει ένα σαλόνι μαζί με κουζίνα και τραπεζαρία ένα χολ δύο υπνοδωμάτια και wc με μπανιέρα δύο μπαλκόνια. Το ένα μπαλκόνι 9 τετραγωνικά, το άλλο 3 τετραγωνικά, και αποθήκη 10 τετραγωνικά. Ιδιωτικό μπάρμπεκιου με κήπο 20 τετραγωνικά. Το σπίτι είναι 69 τετραγωνικά. Τοποθεσία: κοντά στην αγορά, 200 μέτρα από τα Αρχαία Φιλίππων. Η αξία του είναι 80.000€ - ΚΩΔ:[Ο-4196]

Αν θέλετε να αγοράσετε να πουλήσετε, ή να νοικιάσετε την ακίνητη περιουσία σας, το γραφείο μας μπορεί να προσφέρει προτάσεις και συμβουλές για να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.
Μπορούμε να σας παρουσιάσουμε μια πλήρη πρόταση αγοράς, που συμπεριλαμβάνει και ακίνητα συνεργαζόμενων τοπικών ή διεθνών μεσιτικών γραφείων, με την χρήση του διαδικτύου της δικιάς μας ιστοσελίδας με φωτογραφίες και βίντεο.
Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστα τεχνικά και νομικά γραφεία και προσφέρουμε έγκυρο τεχνικό και νομικό έλεγχο για την αγορά του ακινήτου σας.
Επίσης αναλαμβάνουμε την μερική ή ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με ποιοτικά υλικά, άριστους τεχνίτες, σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
4196 - 12/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
69 m²
δωμάτια
1 δωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 80.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή