Δυάρι δεύτερος όροφος, Μάδυτος, Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα Φιλαδέλφεια
  • € 200.000
  • 3
  • 120
  • 2
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Η ευρύχωρη αυτή ανακαινισμένη μεζονέτα 2ου & 3ου ορόφου βρίσκεται σε τριώροφη οικογενειακή πολυκατοικία σε ήσυχη γειτονιά, κοντά όμως στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας με τα αμέτρητα καταστήματα εστίασης και καφέ και μια ανάσα από το μελλοντικό σταθμό του Μετρό.
Ξεκινώντας από την είσοδο του δευτέρου ορόφου, συναντάμε έναν ενιαίο χώρο που πλημμυρίζεται με φως από το περιμετρικό μπαλκόνι και αποτελείται από την ευρύχωρη σαλονοτραπεζαρία στην οποία δεσπόζει το μεγάλο τζάκι, την άνετη κουζίνα καθώς και ένα wc. Ανεβαίνοντας από τις μαρμάρινες σκάλες στον τρίτο όροφο, βρισκόμαστε σε έναν χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μεγάλο γραφείο είτε ως ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο. Επίσης, συναντάμε τα 2 υπνοδωμάτια, καθώς κι ένα μπάνιο. Μεγάλο ατού αυτού του ορόφου αποτελεί η άνετη βεράντα με πέργκολα που προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Η ενεργειακή αυτονομία εξασφαλίζεται από την εγκατάσταση φυσικού αερίου και από τον ηλιακό θερμοσίφωνα.
Μια ιδανική επιλογή για μια μικρή ή μεγάλη οικογένεια.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Νέα Ιωνία αποτελεί το σημείο διασύνδεσης των Βορείων με τα Νότια προάστια και των Δυτικών προαστίων με τα Ανατολικά, για την πόλη της Αθήνας. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εμπορικές συνοικίες της πόλης, με καταστήματα παντός είδους. Σε κοντινή απόσταση επίσης υπάρχουν δύο από τα πιο γνωστά εμπορικά κέντρα της Ελλάδας. Η Νέα Ιωνία αποτελούσε στο παρελθόν μια από τις πιο σημαντικές κλωστοϋφαντουργικές περιοχές της χώρας. Η παραγωγή και τα εργοστάσια συντηρούσαν χιλιάδες οικογένειες, κυρίως προσφύγων, που ήταν ο κύριος πληθυσμός. Αρκετά παραδοσιακά κτίρια στα οποία στεγάζονταν μονάδες παραγωγής υφασμάτων, έχουν αναπαλαιωθεί και διατηρούν μια ανάμνηση που γεννάει νοσταλγίες. Η πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες είναι άμεση και οι 3 σταθμοί του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου που διέρχονται από το κέντρο της πόλης της Νέας Ιωνίας, αποτελούν σημαντική διευκόλυνση για τους κατοίκους της. Φυσικά δεν λείπει και το πράσινο στοιχείο καθώς περιτριγυρίζεται από μεγάλα πάρκα όπως το Άλσος Βεΐκου και το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TMWQ - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή