Δυάρι Ζωνίδη Ν., Παμβώτις Ελλάδα, 45550, Κέντρο, Παμβωτίδα

ΠαμβωτίδαΖωνίδη Ν., Παμβώτις Ελλάδα, 45550
  • € 115.000
  • 3
  • 149
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται τριάρι διαμέρισμα 149 τ.μ δευτέρου ορόφου μαζί με σοφίτα στην Κατσικά Ιωαννίνων. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και έχει μηδενικά κοινόχρηστα. Είναι επιπλωμένο και πρόσφατα ανακαινισμένο.

Η Εταιρεία Domus Epirus I.K.E. δραστηριοποιείται στο κλάδο της κτηματαγοράς της Ηπείρου με την έδρα μας να είναι στα Ιωάννινα. Θα μας βρείτε στην Πατριάρχου Ευαγγελίδου 2, στο κέντρο της πόλης κοντά στην λίμνη και το ιστορικό κέντρο. Στην εταιρεία μας θα σας εξυπηρετήσουν έμπειροι σύμβουλοι επένδυσης ακινήτων που γνωρίζουν την αγορά και θα σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές ανάλογα με τις ανάγκες σας για την ενοικίαση και την αγορά ακινήτου ή την επένδυση στο κλάδο της ακίνητης περιουσίας.

Το όραμα μας είναι να μεταφέρουμε την εμπειρία μας από την αγορά ακινήτων στην ελληνική αγορά, δημιουργώντας ένα γραφείο που επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Στόχοι της εταιρείας μας είναι να είμαστε αντικειμενικοί, ειλικρινείς, αποτελεσματικοί, ακριβείς.

Αντικειμενικοί: Ως προς το ακίνητο που προωθούμε και προτείνουμε σε εσάς αντιλαμβάνοντας τα κριτήρια και τις ανάγκες σας.
Ειλικρινείς: Η ειλικρίνεια είναι στο κώδικα δεοντολογίας μας, πράγμα που σημαίνει ότι θα είμαστε ξεκάθαροι απέναντι σας, θα σας γνωστοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα του κάθε ακινήτου που σας ενδιαφέρει.
Αποτελεσματικοί: Προσπαθούμε να είμαστε αποτελεσματικοί στην προώθηση του ακινήτου σας στην αγορά με τα καλύτερα εργαλεία διαφήμισης, στα καλύτερα Real Estate Portals της Ελλάδας και του εξωτερικού και με το καλύτερο δίκτυο συνεργατών. Αναλαμβάνουμε το ακίνητο σας, το εκτιμούμε σωστά, σύμφωνα με τα διεθνή ευρωπαϊκά πρότυπα και έπειτα βρίσκουμε μαζί την ιδανική τιμή που θα ενεργοποιήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των ενδιαφερόμενων πελατών της αγοράς.
Ακριβείς: Να ενημερώσουμε ότι οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων είναι αληθείς και ότι τα ακίνητα που βλέπετε στη σελίδα μας είναι διαθέσιμα. Όποιο ακίνητο πωλείται ή ενοικιάζεται το απενεργοποιούμε μόλις ενημερωθούμε απ΄τόν ιδιοκτήτη ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμο.
Το κατασκευαστικό μέρος της εταιρείας μας σας εγγυάται τη δημιουργία της μελλοντικής σας κατοικίας όπως εσείς θα τη ζητήσετε, σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και τη δική μας τεχνογνωσία στις καλύτερες τιμές. Με την πολύχρονη εμπειρία μας είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις τόσο για τη νέα σας οικία όσο και για την αναπαλαίωση και ανακαίνισης της ήδη υπάρχουσας.

Θα μας βρείτε
Social Media
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100092382575682
Instagram: https://instagram.com/domus_i.k.e?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

και φυσικά στη σελίδα μας
https://www.domus-estate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1103 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
149 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 115.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1984
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή