Ρετιρέ άριστη κατάσταση, 55 τμ, Άγιος Δημήτριος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
  • € 118.000
  • 2
  • 55
  • 1
  • 6
  • Όχι
Περιγραφή
Επενδυτικό διαμέρισμα Προς Πώληση, κοντά στα Πανεπιστήμια. όροφος: 6ος, στην περιοχή: Αγίου Δημητρίου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 55 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1961 και ανακαινίστηκε το 2023. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, Boiler, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Εκκλησία, Λαϊκή αγορά, Super Market, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Πανεπιστήμιο, 1200 Μέτρα από λιμάνι, 12000 Μέτρα από αεροδρόμιο, έχει θέα Θάλασσα, Ανοιχτωσιά, Ανεμπόδιστη, Αστικό τοπίο και έχει Νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, Επιπλωμένο, Ρετιρέ, Προσόψεως, Φωτεινό, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Βραχυχρόνια Μίσθωση, Επένδυση, Εισόδημα και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, πλήρης επίπλωση, Πόρτα Ασφαλείας, Internet, Επιτρέπονται Κατοικίδια. Τιμή: €118.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
546051 - 24/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
55 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
6° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 118.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1961
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή