Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Βυτίνα
  • € 1.500.000
  • 22.846
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2024
Περιγραφή
Πωλείται στον νομό Αρκαδίας (Βυτίνα) αγρόκτημα συνολικής επιφάνειας 22.846,54τμ.

Βρίσκεται, στην παρυφή του οικισμού της Βυτίνας. Περιφραγμένο, γωνιακό με πρόσοψη 307,62μ σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο με ανεμπόδιστη θέα σε βόρεια και βορειοδυτική κατεύθυνση.

Η περιοχή είναι υψηλού φυσικού κάλους και ζήτησης που δεσπόζει στο κέντρο της Πελοποννήσου. Αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν αγαπημένο τουριστικό προορισμό, με πολλαπλές επιλογές για όλες τις εποχές. Είναι διάσημη για το υγιές κλίμα. Με ταχύτατους ρυθμούς, η περιοχή έγινε πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο.

Τα 6.434,91τμ (τμήμα «Α»), είναι εντός του οικισμού Βυτίνας, άρτιο οικοδομήσιμο. χωρίζεται σε 13 οικόπεδα προς δόμηση εξοχικών κατοικιών, με πληθώρα εναλλακτικών χρήσεων, συνολικής δόμησης 3.927,49τμ.

Τα 16.411,63τμ (τμήμα «Β»), είναι εκτός οικισμού Βυτίνας, εντός ζώνης και χρησιμοποιούνται σήμερα ως ατομική φάρμα τριχωτών και πτερωτών ζωών και πλήρεις εγκαταστάσεις Ιππασίας.

Ο χώρος έχει ήδη διαμορφωθεί από τον ιδιοκτήτη ως κέντρο ιππασίας και ψυχαγωγίας. Περιλαμβάνει χώρους κύριας χρήσης, βοηθητικούς χώρους και υπαίθριες διαμορφώσεις προσανατολισμένες κατά κύριο λόγο στην ιππική δραστηριότητα, τους ιππικούς αγώνες, τον ιπποτουρισμό, βόλτες με άμαξες κτλ. Οι εγκαταστάσεις διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το οικόπεδο συνεχόμενο με αγροτεμάχιο αποτελούν σύμπλεγμα γραφικών και τουριστικών προορισμών στην ορεινή Αρκαδία. Σε πολλή μικρή απόσταση βρίσκονται:

α. Σημεία ενδιαφέροντος. Τα γραφικά Λαγκαδιά η πετροχτιστη Στεμνίτσα η πυριτιδαποθήκη της επανάστασης Δημητσάνα, το σπίτι των Κολοκοτρωνέων και η λιθόστρωτη Καρύταινα, ιστορικές μονές, μουσεία υδροκίνησης και δασικής ιστορίας, σπήλαια, αρχαιότητες.

β. Σημεία φυσικού κάλλους. Δύναται να απόλαυση κανείς δραστηριότητες αναψυχής στα: χιονοδρομικό κέντρο Οστρακίνας, πεζοπορία στο καταφύγιο άγριας ζωής, την τεχνητή λίμνη Λάδωνα, rafting στον Λούσιο ποταμό, πεζοπορία σε πιστοποιημένα και οργανωμένα μονοπάτια.

Στην επίσημη ιστοσελίδα geodata.gov.gr η ιδιοκτησία είναι εκτός περιοχής natura.

Σύμφωνα με την τεχνική υπηρεσία Λαγκαδίων η περιοχή στερείται ρυμοτομικού σχεδίου και δεν υπάρχουν καθορισμένες χρήσεις γης, όροι και περιορισμοί δόμησης από εργαλεία πολεοδομικού σχεδιασμού πρώτου επιπέδου. Αυτό δίνει την δυνατότητα δόμησης τουριστικών εγκαταστάσεων όπως τουριστικών καταλυμάτων και εγκαταστάσεων ειδικής τουριστικής υποδομής.

Κύριο χαρακτηριστικό του ακινήτου είναι η άμεση πρόσβαση. Απέχει :

12 χλμ από χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου

37 χλμ. από Τρίπολη

90 χλμ από Καλαμάτα και το Ναύπλιο

100 χλμ από Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία

103 χλμ από Καλάβρυτα

144χλμ από Πάτρα

200 χλμ. από την Αθήνα και τον Διεθνή Αερολιμένα « Ελευθέριος Βενιζέλος»

Αποτελεί ιδανική επενδυτική πρόταση κατάλληλο για διαμερισματοποίηση, Airbnb, ανέγερση κατοικιών, ξενοδοχείου, ξενώνα ή αθλητικών εγκαταστάσεων) για εκμετάλλευση ή και ιδιοχρησία.

Τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης στο γραφείο μας. Υπάρχει εμπεριστατωμένη τεχνική μελέτη και πολλαπλές προτάσεις, διαθέσιμες, σε όποιον οραματίζεται μία αξιόλογη επιχειρηματική δημιουργία στη Βυτίνα.

ΤΙΜΗ: 1.500.000€ Κωδικός Ακινήτου: #ΣΥΠ76644
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
ΣΥΠ76644
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
22.846 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή