Μονοκατοικία βίλα 110 τμ, Ελειός - Πρόννοι, Κεφαλονιά

Κεφαλονιά
  • € 199.000
  • 4
  • 110
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Όμορφη βίλα 3 υπνοδωματίων στην άκρη της Σκάλας
Αυτή η υπέροχη βίλα 3 υπνοδωματίων στην άκρη της Σκάλας πρέπει να την δείτε.
Κατά την άφιξη στη βίλα υπάρχουν 2 θέσεις στάθμευσης καλού μεγέθους. Περνάτε μέσα από μια ξύλινη πύλη όπου έχετε έναν υπέροχο κήπο με γκαζόν με υπόστεγο, βραχώδες και σκεπαστό αίθριο που διαθέτει επίσης μπάρμπεκιου.

Περπατώντας από την πίσω πόρτα μπαίνεις κατευθείαν στο σαλόνι που έχει μεγάλες πόρτες βεράντας και πλαϊνά παράθυρα κάνοντας το σαλόνι πραγματικά φρέσκο ​​και ελαφρύ. Υπάρχει επίσης ένα άνετο τζάκι στη γωνία. Στον κάτω όροφο είναι όλος ο ανοιχτός χώρος εκτός από την ξεχωριστή τραπεζαρία. Η κουζίνα είναι ένας πολύ χρήσιμος χώρος με μεγάλο παράθυρο που βλέπει στο μπροστινό μέρος του ακινήτου. Υπάρχει ξεχωριστή τραπεζαρία δίπλα στην κουζίνα με παράθυρα πίσω και μπροστά. Εάν ο νέος αγοραστής δεν επιθυμεί την τραπεζαρία, θα μπορούσε να γίνει ένα τρίτο υπνοδωμάτιο. Ακριβώς έξω από την κουζίνα, οι ιδιοκτήτες έχουν κάνει πραγματικά την καλύτερη χρήση του χώρου. Κάτω από τις σκάλες έχουν μετατρέψει τον χώρο σε ντουζιέρα/WC/τουαλέτα όπου έχει τοποθετηθεί και το πλυντήριο ρούχων. Η βίλα διαθέτει συνολικά 3 μπάνια, το 1 με μπανιέρα και τα άλλα δύο με ντουζιέρα.

Σκάλες από το σαλόνι που οδηγούν στον πρώτο όροφο. Το χολ είναι πολύ μεγάλο σε μέγεθος που οδηγεί στο υπνοδωμάτιο 1. Το υπνοδωμάτιο 1 έχει άνετο χώρο για διπλό κρεβάτι και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχει ένα υπέροχο μπαλκόνι που μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στη θάλασσα αλλά και στο βάθος, τη Ζάκυνθο. Υπάρχει επίσης ένα ακόμη παράθυρο που κάνει το υπνοδωμάτιο ακόμα πιο φωτεινό. Στο μπάνιο θα βρείτε ντους, τουαλέτα, νιπτήρα και καθρέφτη καλλωπισμού. Υπάρχει επίσης ένα μικρό παράθυρο στο μπάνιο.
Το υπνοδωμάτιο 2 είναι μεγαλύτερο από το πρώτο όπου οι ιδιοκτήτες έχουν ένα king size κρεβάτι. Υπάρχουν μπαλκονόπορτες που οδηγούν σε ένα ακόμη μπαλκόνι με εκπληκτική θέα. Αυτό το υπνοδωμάτιο έχει επίσης δύο ακόμη λεπτά παράθυρα. Και αυτό το υπνοδωμάτιο διαθέτει δικό του μπάνιο.

Προς το παρόν δεν διαθέτει σώματα καλοριφέρ, αλλά οι σωληνώσεις έχουν ήδη εγκατασταθεί, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε τα καλοριφέρ και να τα συνδέσετε. Κάθε παράθυρο έχει ρολά διπλά τζάμια παντού. Οι ιδιοκτήτες έχουν και κλιματιστικά σε όλο το ακίνητο.
Αυτό είναι ένα σπάνιο και υπέροχο ακίνητο που δεν πρέπει να χάσετε. Ενεργειακή κλάση ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ, Θέσεις πάρκινγκ 2, Κουφώματα αλουμινίου με σίτες, Μπάρμπεκιου, Πρόσοψη σε Αγροτικό δρόμο
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Ν-85 - 05/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 199.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή