Duplex, νέα, 257 τμ, Δικηγορικά, Βούλα

Βούλα
  • € 1.800.000
  • 5
  • 257
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Μεζονέτα (ισογείου - 1ου ορόφου) υπό κατασκευή που αναπτύσσεται σε ένα σημείο ορόσημο στην περιοχή της κάτω Βούλας, συνδυάζοντας την ησυχία και την άμεση πρόσβαση στην αγορά της περιοχής!

Ο σχεδιασμός βασίζεται στην minimal αρχιτεκτονική συνδυάζοντας σύγχρονες τεχνικές και υλικά τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζοντας ένα κορυφαίο αποτέλεσμα με τελικό σκοπό ένα άρτιο και λειτουργικό σπίτι.

Όλο το κτίριο είναι φιλικό προς το περιβάλλον καθώς είναι σχεδιασμένο με τις τελευταίες προδιαγραφές ενεργειακής απόδοσης A PLUS ( A+ ).

Με έμφαση στη άνεση και τη λειτουργικότητα, γεμάτη φως, με μεγάλες βεράντες ή αναζωογονητικούς καταπράσινους κήπους και με πισίνα, η οποία παίρνει πρωταρχικό ρόλο τις καλοκαιρινές μέρες, η συγκεκριμένη κατοικία αποτελεί εμπειρία ζωής καθώς και μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία!
Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.

Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.

Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02LCF9
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
257 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.800.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή