Μονοκατοικία βίλα 172 τμ, Καλάνδρα, Κασσάνδρα

Κασσάνδρα
  • € 1.050.000
  • 4
  • 172
  • 3
Περιγραφή
Βίλλα με ιδιωτική Πισίνα με Υδρομασάζ και Γοητευτική Θέα στήν θάλασσα.

Πρόκειται για μια πολυτελή Βίλα με έκταση 155 τ.μ., σε μια προνομιακή θέση με ιδιωτική πισίνα, με σύστημα αντίστροφης κολύμβησης και υδρομασάζ , προσφέροντας ταυτόχρονα ανεπανάληπτη θέα στήν θάλασσα, δημιουργώντας τον τέλειο παράδεισο. Απολαύστε τον ήχο των κυμάτων, ξεκουραστείτε δίπλα στην πισίνα σας και αφεθείτε στην εκπληκτική ομορφιά της θάλασσας.

Εσωτερικά Χαρακτηριστικά:

Αυτή η Βίλα συνδυάζει το σύγχρονο σχεδιασμό με την άνεση:

Τρία μεγάλα υπνοδωμάτια που διαθέτουν το δικό τους μπάνιο .

Ενιαίος Χώρος Κουζίνας και Καθιστικού: Σχεδιασμένος για απροβλημάτιστη ψυχαγωγία, με υψηλής ποιότητας δάπεδα από laminate πάνελ ξύλου σφεντάμου.

Πολυτελή Μπάνια: Αψεγάδιαστα ντους και νιπτήρες DURAVIT, συμπληρωμένα από υψηλής ποιότητας είδη υγιεινής με μια πινελιά πολυτέλειας.

Κεραμικά και Μάρμαρα Υψηλής Ποιότητας: Κεραμικά πλακάκια ASCOTT και μωσαϊκό μαρμάρου LITHOS SA ή μάρμαρο προσθέτουν μια νότα κομψότητας.

Υψηλής Ποιότητας Συσκευές: Τα μπαταρίες θερμομεικτικές της εταιρείας GROHE εξασφαλίζουν τόσο αποτελεσματικότητα όσο και στυλ.

Εσωτερική Σκάλα από Μέταλλο: Διακοσμημένη με ξύλινα πατήματα από οξιά και στοιχεία από ανοξείδωτο ατσάλι στο κάγκελο.

Σύγχρονο Σύστημα Ασφαλείας: Διαθέτει σύστημα συναγερμού και θυροτηλεόραση ELVOX για να εξασφαλίσει την ασφάλειά σας.

Στυλάτο Τζάκι: Ένα χρωματιστό τζάκι από πυρότουβλα, επενδεδυμένο με Στούκο Βενετσιάνο, προσθέτει ζεστασιά και κομψότητα.

Υψηλής Ποιότητας ξύλινα Γερμανικά εξωτερικά κουφώματα απο ΜΑΟΝΙ ΜΕΡΑΝΤΙ με υάλλωση διπλού φύλλου με τζάμια (6-12-4) ενισχύουν την ενεργειακή απόδοση.

Εντυπωσιακές Λεπτομέρειες: Διαθέτει μασιφ σιαδερένια κάγκελα με ξυλινη κουπαστή απο NIAGON, ηλεκτρικά αλουμινένια ρολά .

Αυτόνομη θέρμανση με καυστήρα πετρελαίου και έλεγχο της θερμοκρασιας με ηλεκτρονικούς προγραμματιζόμενους θερμοστάτες και θερμοστατικούς διακόπτες στα θερμαντικά σώματα για μέγιστη άνεση.

Κομψές Πόρτες και ντουλάπες : Οι εσωτερικές πόρτες είναι από την εταιρεία PROTECTA, και οι ντουλάπες σε όλα τα δωμάτια είναι από την ίδια αξιόπιστη εταιρεία.

Ιταλική Κουζίνα ELMAR:

Εξωτερικές Παροχές:

Ιδιωτική Πισίνα Απεριόριστης Πολυτέλειας: Κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά και απολαύστε την εξαιρετική θέα στη θάλασσα, με το αντιστρέψιμο σύστημα κολύμβησης.

Υδρομασάζ: Απολαύστε ένα χαλαρωτικό υδρομασάζ στην ιδιωτική σας πισίνα.

Πετρόχτιστο Κιόσκι: Χαλαρώστε με στυλ στον κομψό υπαίθριο χώρο 300 τ.μ., διακοσμημένο με πέτρα και εξοπλισμένο με αυτόματο σύστημα άρδευσης.
Τρείς αποθήκες με την μία εσωτερική .

Μεγάλο Οικόπεδο: Αυτή η ιδιοκτησία διαθέτει ένα γενναιόδωρο οικόπεδο 1.000 τ.μ. σε αναλογία με τον συνολικό χώρο.

Ασφαλτοστρωμένοι Δρόμοι και Χώρος Στάθμευσης: Η άνεση κυριαρχεί με καλά συντηρημένους δρόμους και αρκετούς χώρους στάθμευσης.

Γήπεδο Τένις και Καλαθοσφαίρισης: Διατηρηθείτε ενεργοί και διασκεδάστε στις κοινόχρηστες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Πυκνή Φύτευση: Οι κοινόχρηστοι χώροι διαθέτουν χιλιάδες φυτά, τα οποία φροντίζονται με αγάπη μέσω αυτόματου συστήματος άρδευσης.

Δεξαμενή Νερού: Μια δεξαμενή νερού χωρητικότητας 40 κυβικών μέτρων, συνδεδεμένη με το δίκτυο, εξασφαλίζει αυτονομία σε περίπτωση διακοπών της υδροδότησης.

Κεντρική Ηλεκτρική Είσοδος: Η ασφάλεια ενισχύεται μέσω ενός συστήματος εισόδου με βίντεο για εσάς και τους επισκέπτες σας.

Η Βίλα των Ονείρων σας:

Αυτή η Βίλα προσφέρει μια αρμονική σύνθεση ανάμεσα στον πολυτέλεια, την άνεση και μια προνομιακή τοποθεσία. Είτε ψάχνετε για έναν ήρεμο παράκτιο προορισμό είτε για μόνιμη κατοικία, αυτή η ιδιοκτησία καλύπτει όλες τις επιθυμίες σας. Απολαύστε τα προνομιακά χαρακτηριστικά, τις σύγχρονες ανέσεις και την εγγύτητα στην παραλία. Κάντε πραγματικότητα αυτήν τη Βίλα των ονείρων σας σήμερα!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5508549 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
172 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.050.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης