Δυάρι νέο, δεύτερος όροφος, Δικηγορικά, Βούλα

Βούλα
  • € 720.000
  • 3
  • 91
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα κτίριο που προκαλεί την περιέργειά σας με την υπερσύγχρονη αρχιτεκτονική του. Περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια - το ένα εκ των οποίων είναι master, 2 πλήρη μπάνια, κουζίνα και χώρο για πλυντήρια και στεγνωτήρια. Επίσης, διαθέτει υπόγεια αποθήκη, χώρο parking που εξυπηρετεί δύο θέσεις στάθμευσης καθώς και πόρτα ασφαλείας, σύστημα κλιματισμού VRV, σύστημα συναγερμού (CCTV), ενδοδαπέδια θέρμανση (Rehau) και ξύλινα δάπεδα.Η τοποθέτηση του κτιρίου στο οικόπεδο, εξασφαλίζει την ευρύτερη δυνατή θέα προς τους γύρω δρόμους και ως εκ τούτου τον μέγιστο φυσικό φωτισμό και αερισμό των διαμερισμάτων.

*Ημερομηνία παράδοσης : τέλος 2024
**Το Ενεργειακό Πιστοποιητικο βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.
Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.
Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QN4V - 27/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
91 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 720.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή