Ρετιρέ Χρήζει ανακαίνισης, 110 τμ, Άγιος Θωμάς, Γουδή

Γουδή
  • € 275.000
  • 3
  • 110
  • 1
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Αυτό το καταπληκτικό ρετιρέ 5ου ορόφου μίας πολύ καλό-διατηρημένης πολυκατοικίας του 1973 βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, δίπλα στην Ιατρική Σχολή και πολύ κοντά στον σταθμό του Μετρό των Αμπελοκήπων. Συγκεκριμένα, βρίσκεται σε έναν μικρό δρόμο όπου η βλάστηση και η ησυχία που επικρατεί σε κάνουν να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στο κέντρο της Αθήνας.
Το μοναδικό αυτό ρετιρέ των 110 τ.μ. αποτελείται από ένα χωλ, ένα άνετο και φωτεινό σαλόνι με τζάκι, το οποίο βγαίνει σε μία μεγάλη και ανοιχτή βεράντα, ξεχωριστή κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα μικρό δωμάτιο που μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί σε WC.
Τα μεγάλα παράθυρα που υπάρχουν σε όλα τα δωμάτια επιτρέπουν το φυσικό φως να διαπερνάει τον χώρο όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς το διαμέρισμα είναι διαμπερές.
Πρόκειται για το ιδανικό σπίτι για μία οικογένεια ή ένα ζευγάρι που αναζητά ποιότητα ζωής, καθώς προσφέρει άνεση, φωτεινότητα και ηρεμία.
Tο πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Γουδί είναι μια γειτονιά που βρίσκεται στην πόλη της Αθήνας, στην Ελλάδα. Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Αθήνας, κοντά στο κέντρο της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Γουδί είναι μια κατοικημένη περιοχή γνωστή για τους ήσυχους δρόμους της, γεγονός που την καθιστά δημοφιλές μέρος για οικογένειες και επαγγελματίες που αναζητούν ένα ήσυχο περιβάλλον μέσα στην πόλη. Η γειτονιά διαθέτει ένα μείγμα από πολυκατοικίες, αρχοντικές κατοικίες και μερικές μονοκατοικίες.

Ένα από τα αξιοσημείωτα σημεία στο Γουδί είναι το πάρκο του, ένας χώρος πρασίνου με μονοπάτια για περπάτημα και παγκάκια, που παρέχει στους κατοίκους ένα μέρος για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη φύση. Το Γουδί φιλοξενεί επίσης αρκετά εκπαιδευτικά ιδρύματα, ερευνητικά & αθλητικά κέντρα και όπως η Ιατρική Σχολή Αθηνών και το Δημοτικό Γήπεδο Γουδί.

Προσβασιμότητα: Το Γουδί είναι αρκετά καλά συνδεδεμένο και εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι δημόσιες συγκοινωνίες στην Αθήνα περιλαμβάνουν ένα εκτεταμένο δίκτυο λεωφορείων, τραμ και γραμμών του μετρό. Το Γουδί εξυπηρετείται από αρκετές λεωφορειακές γραμμές που περνούν μέσα ή κοντά από τη γειτονιά, παρέχοντας συνδέσεις με άλλα μέρη της πόλης. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό στο Γουδί είναι οι Αμπελόκηποι και η Πανόρμου, οι οποίοι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Επενδυτική Δυναμική: Το Γουδί βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TMW9
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 275.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή