Δυάρι άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Κέντρο, Σταυρούπολη

Σταυρούπολη
  • € 99.000
  • 3
  • 90
  • 1
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Εξαιρετικό διαμέρισμα 3ου ορόφου και 90τμ σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή Λαζαριστές. Το ακίνητο είναι πρόσφατα ανακαινισμένο, διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, κουζίνα και σαλόνι. Ημιπεριμετρικό μπαλκόνι που προσφέρει εξαιρετική θέα και είναι ηλιόλουστο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Η περιοχή της Σταυρούπολης βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης και αποτελεί την έδρα του Δήμου Παύλου Μελά. Η περιοχή των Λαζαριστών, όπου βρίσκεται το ακίνητο, είναι άμεσα προσβάσιμη στο κέντρο της πόλης σε λίγα λεπτά, ενώ υατόχρονα προσφέρει μια τοπική αγορά με πλήρη επάρκεια αγαθών.
Η Σταυρούπολη έχει μια ιστορία χιλιετιών, αφού κατοικείται από την νεολιθική ακόμα εποχή. Είναι μια περιοχή που καταγράφει και διατηρεί μνήμες από όλη την ελληνική ιστορία.
Πυκνοκατοικήθηκε κατά την περίοδο της μικρασιάτικης προσφυγιάς με έλληνες από τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Μικρά Ασία (Ιωνία, Καππαδοκία, Ικόνιο-Λυκαονία, Πόντος, Βιθυνία) να εγκαθίστανται στην περιοχή.
Χαρακτηριστικό της περιοχής των Λαζαριστών είναι ο Καθολικός Ναός του Αγίου Βικεντίου των Λαζαριστών και τμήματα της Μονής.
Πολιτιστικές δομές όπως το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, η σκηνή Σωκράτης Καραντινός του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, η σχολή καλών Τεχνών, το Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, η Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και η διοίκηση της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, δίνουν μια χαρακτηριστική σφραγίδα πολιτισμού και ιδιαιτερότητας στην περιοχή.
Ευρυχωρία, πολιτισμός, διασκέδαση, προσβασιμότητα. Μια περιοχή που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TNM8
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 99.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1979
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή