Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΣάμοςΛεωφόρος Καλλιστράτου, 17
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 1.271
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται 5 όροφο κτίριο με πρώην χρήση ξενοδοχείου στην πρωτεύουσα της Σάμου στην περιοχή Καλάμι, ακριβώς πάνω στην θάλασσα, στην όμορφη παραλία Ροδίτσες.
Το κτίριο βρίσκεται σε οικόπεδο εμβαδού 858μ2 και έχει περιβάλλον χώρο προς εκμετάλλευση. Το κτίριο έχει απίστευτη θέα στη θάλασσα και τον κόλπο του Βαθέως! Απέχει 5 λεπτά με αυτοκίνητο από την κεντρική πλατεία Βαθέως και το εμπορικό κέντρο και 25 λεπτά από το αεροδρόμιο Σάμου. Είναι ιδανικό για τουριστική εκμετάλλευση καθώς υπάρχει ήδη διαμερισμάτωση τουριστικού καταλύματος ενώ θα μπορούσε πολύ εύκολα να μετατραπεί σε συγκρότημα διαμερισμάτων μακροχρόνιας ή βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Οι επιφάνειες του κτιρίου ανά όροφο:

-Ισόγειο (είσοδος από εξωτερική και εσωτερική σκάλα): 226μ2 στον οποίο δεν έχει γίνει κάποια κατασκευή, υπάρχει μόνο ο σκελετός του κτιρίου. Στο επίπεδο του ισογείου υπάρχει περιβάλλων χώρος ο οποίος βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την όμορφη παραλία Ροδίτσες!
-1ος Όροφος (είσοδος από εξωτερική και εσωτερική σκάλα): 228μ2 στον οποίο υπάρχει μια ημιτελής αποθήκη, στον υπόλοιπο όροφο υπάρχει μόνο ο σκελετός του κτιρίου.
-2ος Όροφος (είσοδος από εσωτερική σκάλα): 265μ2 ο οποίος αποτελείται από 8 δωμάτια (το καθένα έχει δικό του wc) καθώς και ένα σαλόνι και κουζίνα.
-3ος Όροφος (κεντρική είσοδος από την οδό Καλλιστράτου): 268μ2 ο οποίος αποτελείται από ένα χώρο υποδοχής και δέκα δωμάτια (το καθένα έχει το δικό του wc)
-4ος Όροφος (είσοδος από εσωτερική σκάλα): 268μ2 ο οποίος αποτελείται από έντεκα δωμάτια (το καθένα έχει το δικό του wc)
-Δώμα/Απόληξη Κλιμακοστασίου (είσοδος από εσωτερική σκάλα): αποτελείται από την απόληξη του κλιμακοστασίου εμβαδού 16μ2

Όλοι οι παραπάνω χώροι έχουν τη δική τους βεράντα.
Ένα καταπληκτικό επενδυτικό ακίνητο σε πολύ προσιτή τιμή, μέσα στην πρωτεύουσα και με απίστευτη θέα!

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5515313 - 02/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.271 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης