Μονοκατοικία βίλα Άγιος Δημήτριος, Δρυοπίδα, Κύθνος

ΚύθνοςΆγιος Δημήτριος
  • € 1.175.000
  • 5+
  • 315
  • 3+
Περιγραφή
Πρόκειται για κατοικία 315 τ.μ. που βρίσκεται στην κορυφή λόφου με θέα τη δύση του ηλίου στον κόλπο του Αγίου Δημητρίου, στα νότια της Κύθνου. Το οικόπεδο έχει απρόσκοπτη θεα στο Αιγαίο δυτικά και ανατολικά, με την πισω μερια να βλέπει το γειτονικό νησί της Σερίφου.

Με τα 5 υπνοδωμάτια σε 3 ορόφους και το μεγάλο οικόπεδο των 4.000 τ.μ. είναι ένα ιδανικό οικογενειακό σπίτι, ενώ μπορεί εύκολα να χωριστέι στα 2 για επενδυτικούς σκοπούς.

Στο ισόγειο έχουμε ένα ευρύχωρο καθιστικό και τραπεζαρία με τζάκι, που ανοίγει στη μεγάλη βεράντα με απεριόριστη θέα στη θάλασσα, μια ανοιχτή κουζίνα και ένα πλήρες μπάνιο για επισκέπτες με ένα ξεχωριστό, βοηθητικό χώρο πλυντηρίου.

Ο πρώτος όροφος προσφέρει 2 υπνοδωμάτια με δικό τους μπάνιο για το καθένα, και τα δύο με άμεση πρόσβαση σε μια βεράντα και την εκπληκτική, πανοραμική θέα στον κόλπο.

Το κατώτερο ισόγειο διαθέτει 3 ακόμη υπνοδωμάτια (το ενα με δικό του σαλονι και μικρή κουζίνα), 2 μπάνια και ξεχωριστό σαλόνι/play-room με άμεση διπλή πρόσβαση στον κήπο.

Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο με πέτρινο τοίχο και προσφέρει έως και 5 θέσεις στάθμευσης.

Χτισμένο μόνο για την ιδιωτική χρήση της οικογένειας του ιδιοκτήτη (δεν εχει μπει σε πλατφορμες βραχυπροθεσμης ενοικιασης), δεν έχουν εξοικονομηθεί έξοδα για την κατασκευή υψηλής ποιότητας.

Το ακίνητο είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο από το λιμάνι (25’) με τους ιδιοκτήτες να έχουν ευκολία μετακίνησης σε 2 κοντινές παραλίες σε απόσταση μικρότερη των 500μ η καθεμία, με 2 γνωστες ταβερνες στη δυτικη παραλια του Αγ. Δημητρίου και την ησυχη παραλία ανατολικα της Πετρούσας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5518889 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
315 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.175.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης