Μονοκατοικία βίλα 513 τμ, Κέντρο, Γούβες

Γούβες
  • € 1.750.000
  • 5+
  • 513
  • 3+
Περιγραφή
Η βίλα βρίσκεται σε μια αρκετά ήσυχη τοποθεσία, 15 λεπτά έξω από το Ηράκλειο, την κύρια πόλη της Κρήτης, και 12 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Καζαντζάκη, με εύκολη πρόσβαση στον κεντρικό και παραλιακό δρόμο. Είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη σε πολύ υψηλό επίπεδο με ελκυστικό περιβάλλον. Η βίλα είναι καλοφτιαγμένη με πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και υψηλής ποιότητας φινιρίσματα, προσφέροντας άφθονο φως και ιδιωτικότητα σε όλους τους χώρους. Επίσης, απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από μια υπέροχη παραλία σε τουριστική περιοχή με εστιατόρια, καφετέριες, αρτοποιεία, σούπερ μάρκετ κ.λπ.
Η βίλα βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από ένα πολύ μεγάλο έργο που θα χτίσει ένα πολυτελές θέρετρο και το μεγαλύτερο καζίνο στη Μεσόγειο, γεγονός που δίνει μεγάλη αξία στο ακίνητο και το κάνει πολύ ενδιαφέρον για εκμετάλλευση. Ήδη τα τελευταία χρόνια το ακίνητο ενοικιάζεται μέσω πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης (booking, airbnb κ.λπ.) με το διακριτικό όνομα , αποφέροντας πολύ καλά έσοδα.
Το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή με εγκεκριμένο πολεοδομικό σχέδιο και διαθέτει εναπομένουσα οικοδομήσιμη επιφάνεια 900 τετραγωνικών μέτρων.
Η συνολική έκταση του οικοπέδου στο οποίο είναι κτισμένη η βίλα είναι 2.000 τετραγωνικά μέτρα.
Τα 520 τετραγωνικά μέτρα του ακινήτου έχουν αναπτυχθεί σε 4 επίπεδα, διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, 2 κουζίνες, 2 πολύ μεγάλα σαλόνια, 1 γραφείο, 2 αποθηκευτικούς χώρους, 1 κελάρι κρασιών, μπαλκόνια σε όλα τα επίπεδα, έναν μεγάλο κήπο με φοίνικες, μια πισίνα διαστάσεων 10,00x4,00 μέτρα και 4 θέσεις στάθμευσης. Είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως 2 ξεχωριστά σπίτια, καθώς ο ισόγειος χώρος των 160 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο και μπορεί να απομονωθεί από την υπόλοιπη κατοικία.
Το ακίνητο μπορεί επίσης να πωληθεί πλήρως επιπλωμένο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
OI-38442 - 08/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
513 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.750.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή