Δυάρι Λεωνίδα, 630 77, Σάνη, Νέα Φώκαια, Κασσάνδρα

ΚασσάνδραΛεωνίδα, 630 77, Σάνη
  • € 150.000
  • 3
  • 46
  • 2
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1071-16123- Κασσάνδρα Σανή ΠΩΛΕΙΤΑΙ αυτή η παραθεριστική κατοικία στο Σάνη , η οποία είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει μέχρι και τον πιο απαιτητικό αγοραστή, είτε πρόκειται για ιδιοκατοίκηση είτε για εκμετάλλευση. Κατασκευάστηκε το 2007 και ανακαινίστηκε ριζικά με επίπεδα πολύ υψηλής αισθητικής το 2022, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας και συνδυάζοντας στοιχεία μοντερνισμού και rustic, με γνώμονα την ύψιστη εργονομία. Διατίθεται επιπλωμένο, με αντίκες του 19ου αιώνα υψηλής αξίας, αγορασμένες ειδικά για αυτό το ακίνητο από το Παρίσι, καθώς και πλήρως εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές και ο,τι άλλο χρειάζεται ένα έτοιμο προς κατοίκηση ακίνητο, για να εξυπηρετήσει τους νέους του ιδιοκτήτες. Διαθέτει ηλεκτρική ατομική θέρμανση και κλιματισμό και απεριόριστη θέα σε ένα πολύ όμορφο λιβάδι που ξεκουράζει το μάτι. Σε 45,45 καθαρά τετραγωνικά μέτρα, υπάρχουν 2 άνετα υπνοδωμάτια με ντουλάπες, σαλοκουζίνα, και ένα μπάνιο. Επίσης, διαθέτει 2 μεγάλες βεράντες, τόσο στο μπροστινό όσο και στο οπίσθιο μέρος του ακινήτου. Η αποκλειστική χρήση κήπου 184 τετραγωνικών μέτρων, επιτρέπει αλλαγές στις προτιμήσεις του νέου του ιδιοκτήτη. Η μοναδική του τοποθεσία επιτρέπει στιγμές ιδιωτικότητας, αφού δεν βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του Σανη, όπου υπάρχει συχνή διέλευση οχημάτων, αλλά σε έναν πιο ήσυχο δρόμο της περιοχής. Ταυτόχρονα όμως, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την μαρίνα του Σάνη και τις οργανωμένες παραλίες του (2,5 χλμ), αλλά και εξίσου κοντά σε ανοργάνωτες παραλίες, χωρίς συχνές διελεύσεις για μέγιστη ιδιωτικότητα (1,5 χλμ). Βρίσκεται 73 χλμ. από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και 79 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Η διεύθυνση που βρίσκεται στο σύστημα του Spitogatos είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες του ακινήτου που ενδιαφέρεστε θα γίνουν κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης σας υπόδειξης.


Μπορείτε να μας αναθέσετε το ακινήτου που έχετε είτε προς μίσθωση είτε προς πώληση και να έχετε άμεση στρατηγική προώθησης του ακινήτου σας στο πελατολόγιο μας αλλά στην ευρύτερη εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό.

Επισκεφθείτε το γραφείο μας που είναι Κασσάνδρου 37, Κέντρο γωνία με Ρακτιβάν στο ύψος του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και θα χαρούμε να έρθετε σε επαφή μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και επαγγελματικά. Διαθέτουμε αρκετά ακίνητα είτε οικιστικά είτε επαγγελματικά είτε που είναι προς μίσθωση είτε προς πώληση που πιθανότατα να σας ενδιαφέρουν.

GNP PROPERTIES: www.GNPPROPERTIES.gr |

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

GNP PROPERTIES: www.GNPPROPERTIES.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6983 39 46 49,
Email: gnppropertiesrealestate@gmail.com
Οδός: Κασσάνδρου 37, Κέντρο
γωνία με Ρακτιβάν στο ύψος του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1071-16123
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
46 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή