Duplex Ασπριές, Παροικιά, Πάρος

ΠάροςΑσπριές
  • € 345.000
  • 2
  • 114
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Μια εξαιρετική ευκαιρία να επενδύσετε σε ένα ακίνητο με μεγάλες δυνατότητες, σε μια ήσυχη τοποθεσία με πανοραμική θέα προς τις βορειοδυτικές ακτές!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε προς πώληση ένα σχεδόν ολοκληρωμένο, πετρόχτιστο σπίτι από λευκό μάρμαρο. Η κατοικία των 114 τ.μ. διαθέτει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μπάνιο, παραδοσιακή κουζίνα και τραπεζαρία, ένα άνετο σαλόνι με τζάκι και επιπλέον ένα κλειστό γκαράζ, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε στούντιο διαμέρισμα.

Αυτό που κάνει μοναδικό όμως αυτό το ακίνητο, είναι ότι θα λάβετε επίσης μια πολύτιμη οικοδομική άδεια που ισχύει μέχρι το τέλος του 2024. Αυτή η άδεια επιτρέπει την κατασκευή δύο ακόμη παρακείμενων κατοικιών, (μία ως μεζονέτα δύο επιπέδων) με συνολική επιφάνεια 181 τ.μ., η οποία θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για απλή προέκταση του υπάρχοντος κτιρίου και δημιουργία μιας μεγάλης βίλας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το ακίνητο είναι μέρος ενός συγκροτήματος κατοικιών που αποτελείται από τέσσερα ακίνητα. Ένα από αυτά τα ακίνητα έχει ήδη κατασκευαστεί και πουληθεί, αφήνοντας μόνο τρία προς πώληση - το ημιτελές σπίτι που αναφέρθηκε παραπάνω και τα δύο επιπλέον σπίτια που πρόκειται να κατασκευαστούν.

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, λόγω της άδειας του έργου, με βάση τους παλιούς όρους δόμησης, αυτές οι κατοικίες εξακολουθούν να έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση για άδεια πισίνας. Φανταστείτε να απολαμβάνετε την εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα ενώ χαλαρώνετε δίπλα στη δική σας πισίνα...

Είτε ψάχνετε για μόνιμη κατοικία, εξοχική κατοικία ή ακίνητο για να δημιουργήσετε εισόδημα από ενοίκια, αυτό το ακίνητο τα έχει όλα. Με την προνομιακή του θέση στο νησί της Πάρου και τις δυνατότητες επέκτασης, είναι μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11037 - 28/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
114 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 345.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή