Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Άγιος Γεώργιος
  • € 220.000
  • 280
Περιγραφή
Επενδυτική Ευκαιρία: Πωλείται Ημιτελής Διώροφη Οικοδομή στα Νέα Βρασνά.

Στον όμορφο προορισμό των Νέων Βρασνών, προσφέρεται για πώληση μια ημιτελής διώροφη οικοδομή επιφάνειας 280 τετραγωνικών μέτρων. Με τα 140 τετραγωνικά μέτρα ανά όροφο, αυτή η ακίνητη περιουσία ανοίγει τον δρόμο για πολλές δυνατότητες, από τη δημιουργία ενοικιαζόμενων δωματίων μέχρι την οικοδομή του ονείρου σας.

Ανεξάντλητες Επιλογές Αξιοποίησης

Αυτό το ακίνητο προσφέρει έναν άνετο χώρο 280 τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος χωρίζεται σε δύο ορόφους από 140 τετραγωνικά μέτρα τον καθένα. Οι ημιτελείς εσωτερικοί χώροι σας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το όνειρο της δικής σας κατοικίας ή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Κατά την διαδικασία ανέγερσης, εσείς έχετε τον έλεγχο και την ευκαιρία να διαμορφώσετε τους χώρους σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.

Ιδανικό για Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Με την πλήρη οικοδόμηση του ακινήτου, αναδεικνύεται η ιδανική ευκαιρία να δημιουργήσετε ενοικιαζόμενα δωμάτια για τους επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν τις όμορφες παραλίες των Νέων Βρασνών. Η κοντινή απόσταση από τη θάλασσα, μόλις 400 μέτρα, καθιστά το ακίνητο ακόμα πιο ελκυστικό για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης στον τομέα του τουρισμού. Οι πελάτες σας θα μπορούν να απολαύσουν την εξαιρετική τοποθεσία και τη γραφικότητα της περιοχής, δίπλα στη θάλασσα και με ευκολία πρόσβαση σε τοπικές ανέσεις και αξιοθέατα.

Η ημιτελής κατάσταση της οικοδομής δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να δημιουργήσετε τον τέλειο χώρο για εσάς και τους επισκέπτες σας. Ανεξαρτήτως εάν αποφασίσετε να το μετατρέψετε σε ιδιωτική κατοικία ή σε επιχειρηματικό εγχείρημα, αυτό το ακίνητο σας δίνει πλούσιες δυνατότητες και απεριόριστο δυναμισμό.

Η πώληση αυτής της ημιτελούς διώροφης οικοδομής ανοίγει τον δρόμο για την υλοποίηση των ονείρων σας. Με μια αγορά αυτού του ακινήτου, αγοράζετε πολλά περισσότερα από απλά τούβλα και σκυρόδεμα. Αγοράζετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα μέλλον, να αναδείξετε τον χώρο σας και να ανακαλύψετε τον επιχειρηματικό σας εαυτό.

Μην αφήνετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ξεκινήσετε το ταξίδι προς την υλοποίηση των ονείρων σας στην όμορφη τοποθεσία των Νέων Βρασνών.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5523563 - 28/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
280 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
10 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή