Μονοκατοικία βίλα Καλύβια Σκιάθος, Χώρα, Σκιάθος

ΣκιάθοςΚαλύβια Σκιάθος
  • € 650.000
  • 4
  • 250
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Στην περιοχή Καλύβια στην Σκιάθο, μέσα σε έναν ελαιώνα 4200 τμ, βρίσκεται μια εξαιρετική μονοκατοικία-βίλλα τριών επιπέδων συνολικού εμβαδού 250 τμ με πανοραμική θέα από τον Ξάνεμο μέχρι την χώρα της Σκιάθου.
Πολυτελούς κατασκευής, διακοσμημένη και επιπλωμένη σε νεοαποικιακό στυλ με vintage πινελιές και άριστα δομικά υλικά με έτος κατασκευής το 2005.
Αποτελείται από δύο ορόφους και υπόγειο το οποίο έχει πρόσοψη και είναι ημιτελές με δυνατότητα να γίνει ξεχωριστό διαμέρισμα.
Στον ισόγειο όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων ένα master bedroom (με μεγάλο μπάνιο εντός του υπνοδωματίου) και ένα επιπλέον μπάνιο, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν 6 άτομα.
Στον πρώτο όροφο υπάρχει ενιαίος χώρος σαλονιού, τραπεζαρίας, κουζίνας, με WC και αποθηκευτικό χώρο. Η κουζίνα είναι μια εξαιρετικά εργονομική σύνθεση σε σχήμα Π και νησίδα στη μέση, ενώ οι εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές είναι της εταιρίας SMEG. Ο φούρνος έχει εντοιχισμό σε ύψος ενώ η εστία είναι υγραερίου.
Επίσης στο καθιστικό υπάρχει ενεργειακό τζάκι ενώ η θέα είναι ανεμπόδιστη καθώς υπάρχει ένα μεγάλο συρόμενο άνοιγμα 7,5 μέτρων που ενοποιεί τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο και ταυτόχρονα επιτρέπει την πανοραμική θέα. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει μεγάλη βεράντα με εκπληκτική θέα τη Σκόπελο, τον αεροδιάδρομο και την Χώρα της Σκιάθου.
Όλα τα κουφώματα είναι ξύλινα από όρεγκον με τριπλό ενεργειακό υαλοπίνακα. Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, ηλιακό θερμοσίφωνα.Ο περιβάλλον χώρος του οικοπέδου είναι διαμορφωμένος με συμπαγή περίφραξη, είσοδο πεζών και γκαραζόπορτα οχημάτων, ενώ εσωτερικά υπάρχουν ψηλά δέντρα και κυρίως ελαιόδεντρα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για εκμετάλλευση καθώς υπάρχει η δυνατότητα ημερήσιας ενοικίασης με πολύ υψηλό αντίτιμο πράγμα που ήδη συμβαίνει από τους τωρινούς ιδιοκτήτες με επιτυχία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-552442 - 01/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή