Duplex 340 τμ, Δικηγορικά, Βούλα

Βούλα
  • € 2.500.000
  • 5+
  • 340
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Προς πώληση μια υπέροχη μεζονέτα στην πανέμορφη Βούλα, με θέα στη θάλασσα που κόβει την ανάσα. Αυτή η εντυπωσιακή μεζονέτα, κατασκευής του 2008, προσφέρει πλούσιο χώρο και υψηλή ποιότητα κατοικίας σε 340 τετραγωνικά μέτρα.

Το ακίνητο διαθέτει έξι ευρύχωρα δωμάτια, καθώς και μια μεγάλη πανέμορφη κουζίνα με ξύλινα και πλακάκια δάπεδα. Τα αλουμινίου κουφώματα και τα διπλά τζάμια εξασφαλίζουν την ηρεμία και την απόλυτη ησυχία. Η θέρμανση είναι εξαιρετικά αποτελεσματική μέσω του συστήματος αεραγωγών και αυτόνομης πετρελαίου.

Το υπόγειο παρέχει δύο θέσεις στάθμευσης, ενώ το ακίνητο διαθέτει ασανσέρ για ευκολότερη πρόσβαση. Τα τρία WC και το μπάνιο εξυπηρετούν τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει αποθήκη, ηλιακό θερμοσίφωνα, κήπο, πόρτα ασφαλείας, σίτες, συναγερμό, τζάκι και είναι φωτεινό, προσφέροντας μια υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας. Αυτό το ακίνητο διαθέτει επίσης σάουνα για όσους αναζητούν πολυτέλεια και χαλάρωση.

Είναι χτισμένο σε οικόπεδο 350 τετραγωνικών μέτρων και αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια στην περιοχή, με κωδικό ακινήτου: 33 στο dynastyrealestate.gr. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο που συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση, υπέροχη θέα στη θάλασσα και πολλά ακόμα προνόμια.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
33 - 27/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
340 m²
δωμάτια
6 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή