Ρετιρέ 102 τμ με μπαλκόνι, Κόρφος, Σολύγεια

Σολύγεια
  • € 160.000
  • 4
  • 102
  • 1
  • 2
Περιγραφή
Στον πανέμορφο Κόρφο διατίθεται προς πώληση ηλιόλουστο και διαμπερές οροφοδιαμέρισμα 2ου ορόφου με θέα θάλασσα, επιφάνειας 102 m². Αποτελεί το τρίτο επίπεδο ενός ιδιαιτέρως φροντισμένου συγκροτήματος συνολικά 4 διαμερισμάτων σε κοινόχρηστο περιφραγμένο οικόπεδο 700 m² που βρίσκεται 150 μ. από τον παραλιακό δρόμο.

Πρόκειται για κατοικία που περατώθηκε το 1996 και έχει κατοικηθεί αποκλειστικά ως εξοχική κατοικία. Έχει πολύ λειτουργική διαρρύθμιση: ευρύχωρο ενιαίο διαμπερές καθιστικό με τζάκι και κουζίνα/ τραπεζαρία με μεγάλα ανοίγματα που οδηγούν σε βεράντα που βλέπει θάλασσα. Από την κουζίνα οδηγείται κανείς σε πλαϊνή λειτουργική βεράντα με θέα βουνό που έχει αποθήκη 2m². Ένας διάδρομος απομονώνει τους ιδιωτικούς χώρους που οδηγούν στα στα 3 υπνοδωμάτια, δύο εκ των οποίων είναι προσόψεως με θέα θάλασσα, και στο ευρύχωρο μπάνιο.

Διαθέτει: a/c σε κάθε δωμάτιο, τζάκι, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, τέντες, δεξαμενή νερού με πιεστικό.

Ο κοινόχρηστος κήπος είναι όμορφα διαμορφωμένος με δέντρα και φυτά, στρωμένος με κυβόλιθους, και η είσοδος γίνεται από μεταλλική πόρτα με μηχανισμό. Για το διαμέρισμα αναλογεί μια ανοιχτή θέση στάθμευσης εντός του οικοπέδου.

Στα μεγάλα πλεονεκτήματα του ακινήτου είναι η εύκολη πρόσβαση με τα πόδια παντού, η κοντινότερη οργανωμένη παραλία βρίσκεται σε απόσταση 200 μ. και όλα τα εστιατόρια και καφέ σε απόσταση αναπνοής.

Ιδανικό ακίνητο για να φιλοξενεί οικογενειακές διακοπές με το μοναδικό πλεονέκτημα της αμεσότητας στον παραλιακό δρόμο. Ιδανικό επίσης και ως επενδυτικό ακίνητο για βραχυχρόνια εκμίσθωση.

Lafazani Homes
Real Estate Agency
www.lafazanihomes.com

Υπεύθυνη ακινήτου: Nikol Lafazani
Mob.: +30 693 681 3099 (Viber/Whatsapp)
info@lafazanihomes.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3261 - 30/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
102 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή