Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Άγιος Γεώργιος
  • € 23.000
  • 290
Περιγραφή
Τα Ιδανικά Οικόπεδα στα Βρασνά: Η Τέλεια Ευκαιρία για Κατασκευή

Σε έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς της παραλιακής Θεσσαλονίκης, τα Βρασνά, διατίθενται προς πώληση δύο εξαιρετικά οικόπεδα με επιφάνεια 290 τετραγωνικών μέτρων το καθένα. Αυτά τα οικόπεδα βρίσκονται εντός σχεδίου πόλεως, προσφέροντας έτοιμη δυνατότητα οικοδομής με συντελεστή δόμησης 0,4.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτών των οικοπέδων είναι η ιδανική τοποθεσία, καθώς βρίσκονται μόλις 800 μέτρα από το γαλήνιο γαλάζιο της θάλασσας. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον ήχο των κυμάτων και τον ελληνικό ήλιο καθημερινά, διατηρώντας ταυτόχρονα την άνεση της πόλης.

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν τη δημιουργία του δικού τους ονείρου, είτε πρόκειται για ένα εξοχικό σπίτι, είτε για μόνιμη κατοικία.

Ακόμα καλύτερα, η εταιρεία μας είναι έτοιμη να αναλάβει την κατασκευή του ακινήτου των ονείρων σας, εξασφαλίζοντας ότι η διαδικασία θα είναι ομαλή και απρόσκοπτη. Επομένως, αναζητάτε μια ευκαιρία που συνδυάζει την ποιότητα ζωής της παραλίας με την δυνατότητα πραγματοποίησης των κατασκευαστικών σας ονείρων, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5531699 - 28/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
290 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 23.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή