Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Άγιος Γεώργιος
  • € 30.000
  • 300
Περιγραφή
Πωλούνται Οικόπεδα στην Παραλία Βρασνών: Ονειρεμένη Τοποθεσία για Οικία κοντά στη Θάλασσα

Σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές της παραλιακής Θεσσαλονίκης, τα Βρασνά, διατίθενται προς πώληση δύο όμορφα οικόπεδα, καθένα με έκταση 300 τετραγωνικών μέτρων. Αυτά τα οικόπεδα βρίσκονται εντός σχεδίου πόλεως, προσφέροντας τη δυνατότητα οικοδόμησης, με κατασκευαστικό συντελεστή 0,4, δηλαδή 120 τετραγωνικά μέτρα για κάθε ένα.

Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 600 μέτρα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στην ακτή και τις αμμώδεις παραλίες της περιοχής. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν την αρμονία της θάλασσας και την ευκολία πρόσβασης σε παραθαλάσσια απολαύσεις. Τα οικόπεδα αυτά προσφέρουν έναν ιδανικό χώρο για την κατασκευή του ονείρου σας, είτε πρόκειται για ένα μόνιμο κατάλυμα, είτε για ένα εξοχικό σπίτι.

Η εταιρεία μας είναι έτοιμη να αναλάβει την κατασκευή του ακινήτου των ονείρων σας, εξασφαλίζοντας ότι η διαδικασία θα είναι ομαλή και απρόσκοπτη. Επομένως, αναζητάτε μια ευκαιρία που συνδυάζει την ποιότητα ζωής της παραλίας με την δυνατότητα πραγματοποίησης των κατασκευαστικών σας ονείρων, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5531737 - 28/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
300 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 30.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή