Μονοκατοικία βίλα Εθνική Οδός Ηρακλείου-Ρεθύμνου, Αδελιανός Κάμπος 74100, Άδελε, Αρκάδι

ΑρκάδιΕθνική Οδός Ηρακλείου-Ρεθύμνου, Αδελιανός Κάμπος 74100
  • € 700.000
  • 5+
  • 140
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
2 βίλες προς πώληση στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο.

Ανακαλύψτε αυτές τις δύο εκπληκτικές, πλήρως επιπλωμένες βίλες τώρα διαθέσιμες προς πώληση. Με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, κάθε βίλα προσφέρει πολυτελή χώρο 70 τ.μ., συνοδευόμενη από μια πολυτελή πισίνα 35 τ.μ., όλα σε ένα ευρύχωρο οικόπεδο 1200 τ.μ.

Αυτές οι βίλες δεν είναι μόνο σπίτια. είναι τρόπος ζωής. Επί του παρόντος χρησιμοποιούνται ως εξαιρετικά επιτυχημένα ακίνητα διακοπών, παράγουν σημαντικό εισόδημα για τους ιδιοκτήτες τους.

Κάθε βίλα διαθέτει μια φιλόξενη ενιαία διάταξη που ενσωματώνει άψογα μια μοντέρνα κουζίνα, μια ευρύχωρη τραπεζαρία και ένα άνετο σαλόνι. Δύο όμορφα διακοσμημένα υπνοδωμάτια και ένα κομψό μπάνιο ολοκληρώνουν το εσωτερικό. Μεγάλες συρόμενες πόρτες κοσμούν κάθε δωμάτιο, οδηγώντας σε μπαλκόνια και βεράντες που προσφέρουν εκπληκτική θέα στο περιβάλλον.

Βγείτε έξω, και θα σας υποδεχτούν όμορφα διαμορφωμένοι κήποι, μια γενναιόδωρη πισίνα, ιδανική για χαλάρωση και άφθονοι χώροι μπάρμπεκιου, ιδανικοί για διασκέδαση. Επιπλέον, μια βεράντα στον τελευταίο όροφο προσφέρει πανοραμική θέα στη μαγευτική θάλασσα, διασφαλίζοντας ότι οι μέρες και τα βράδια σας κοσμούνται με την ομορφιά της Μεσογείου.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να κάνετε αυτές τις πολυτελείς βίλες που παράγουν εισόδημα το δικό σας καταφύγιο σύγχρονης ζωής στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0604 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή