Τριάρι Χρήζει ανακαίνισης, Πλάκα, Ιστορικό Κέντρο Αθήνας

Ιστορικό Κέντρο Αθήνας
  • € 980.000
  • 4
  • 165
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Ο ταλαντούχος κύριος bon viveur βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης. Εκτείνεται σε 165 τ.μ. στον 5ο όροφο επιβλητικής πολυκατοικίας και διαθέτει θέα προς τον Λυκαβηττό, το καλλιμάρμαρο στάδιο και τον Υμηττό.
Είναι γωνιακό διαμέρισμα το οποίο κερδίζει άμεσα τον επισκέπτη με την φωτεινότητα του, της υψηλής αισθητικής γραμμές και το αρχοντικό στυλ της παλιάς ρομαντικής Αθήνας με έντονο άρωμα από την δεκαετία του 1950. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, με την δυνατότητα δημιουργίας ενός ακόμη, ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία, μπάνιο και WC και μεγάλη κουζίνα. Το κτίριο είναι επιβλητικό και διαθέτει θυρωρό. Στο υπόγειο του βρίσκεται αποθήκη 7 τ.μ. περίπου που περιλαμβάνεται στην ιδιοκτησία του διαμερίσματος.
Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο, δίπλα σε όλα τα αξιοθέατα της πόλης, βραβευμένα εστιατόρια, καφέ, καταστήματα και μέσα μαζικής μεταφοράς. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Περιγράφεται ως «Γειτονιά των Θεών», η Πλάκα και η περιοχή της Ακρόπολης και του Συντάγματος βρίσκονται ακριβώς στον πυρήνα του κέντρου της Αθήνας. Μια ζωντανή εμπορική και τουριστική περιοχή, με όμορφα νεοκλασικά σπίτια στους δρόμους της, είναι η πιο γοητευτική γειτονιά της Αθήνας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Πρόκειται ουσιαστικά για το "Museum Mile" της Αθήνας με όλους τους βασικούς αρχαιολογικούς χώρους και πολιτιστικούς χώρους που βρίσκονται σε ακτίνα 1 χλμ. Είναι το σπίτι του Μουσείου της Ακρόπολης, που ψηφίστηκε ως ένα από τα 10 κορυφαία μουσεία στον κόσμο, στον Ηρώδη Αττικό που φιλοξενεί ακόμα παραστάσεις και συναυλίες όπως έκανε πριν από χιλιάδες χρόνια. Μοντέρνες μπουτίκ σχεδιαστών, δροσερά καφέ και εστιατόρια, καθώς και μπουτίκ ξενοδοχεία μοιράζονται χώρο με νεοκλασικά σπίτια σε πεζόδρομους. Ενώ οι τουρίστες το βρίσκουν γοητευτικό, υπάρχει επίσης μια πραγματική αίσθηση και αίσθηση γειτονιάς για τους κατοίκους.
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλές συνδέσεις με το μετρό, το τραμ και το λεωφορείο προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο express και τα λεωφορεία.
Επενδυτικό δυναμικό: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που είχε πάντα μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένη απόδοση επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TRWP - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
165 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 980.000
κοινόχρηστα
€ 60/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1958
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή