Duplex Επαρχιακή Οδός 5-Σπερνορέματος-Λιδωρικίου, Καλοσκοπή, Γραβιά

ΓραβιάΕπαρχιακή Οδός 5-Σπερνορέματος-Λιδωρικίου
  • € 320.000
  • 3
  • 123
  • 2
Περιγραφή
Πέτρινη μεζονέτα στα 1000μ υψόμετρο, διατηρητέας παραδοσιακής τοπικής αρχιτεκτονικής του 1955, με εσωτερική σκάλα, άδεια και πλήρη ανακαίνιση το 2021. Συνολικό εμβαδό 123τμ, + 6.5τμ βοηθητική ξύλινη αποθήκη, 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, σαλόνι ενιαίο με κουζίνα. Οικόπεδο 2 στρέμματα, χτίζει επιπλέον άλλα 270τμ. που θα μπορούσαν να είναι ιδανική ευκαιρία και για επαγγελματική εκμετάλλευση Airbnb ή ΕΟΤ.

Σύστημα θέρμανσης με τελευταίας γενιάς καυστήρα πετρελαίου συμπίκνωσης ελεγχόμενο και μέσω smartphone και ενεργειακό τζάκι που ζεσταίνει όλα τα δωμάτια. Ηλιακός θερμοσίφωνας με μποίλερ τελευταίας τεχνολογίας, διπλής ενέργειας για άφθονο ζεστό νερό. Κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και σίτες. Μεγάλο και θερμαινόμενο εσωτερικό τζακούζι με υπερσύγχρονη αντλία θερμότητας. Ξύλινα πατώματα, μεγάλη κουζίνα με φούρνο της σειράς vintage της Teka και εστίες υγραερίου. Συναγερμός, κάμερες και σύστημα πυρόσβεσης με βενζινοκίνητη αντλία.

Ωραίος και μεγάλος κήπος με επίπεδα, πέτρινους τοίχους και διαζώματα, γκαζόν, πολλά δέντρα (κερασιές, βυσσινιές, καρυδιές, μουριές, μηλιές, πλατάνια, λέιλαντ και κυπαρίσσια) μποστάνι, αυτόματο σύστημα ποτίσματος, ξύλινος πύργος παιχνιδιού για παιδιά με κούνιες, τραμπολίνο, τραπέζι πινγκ πονγκ. Ιδιωτικότητα, ησυχία και απεριόριστη θέα στις πλαγιές της Οίτης και της Γκιώνας.

Μόλις 10 λεπτά από την πολύβουη Παύλιανη, 40 λεπτά από Λαμία και Άμφισσα, 50 λεπτά από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και δυόμιση ώρες από την Αθήνα. Πωλείται επιπλωμένη (χωρίς τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές).
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5536171 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
123 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1955
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης