Γραφείο προς Ενοικίαση

ΚαλλιθέαΚαλλιθέα
  • € 2.750/μήνα
  • 140
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2024
Περιγραφή
Σίγουρα! Ορίστε μια πιο επεξηγηματική περιγραφή της αγγελίας ενοικίασης γραφειακού χώρου:

Σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην Καλλιθέα, δίπλα στη λεωφόρο Συγγρού και κοντά σε συγκοινωνίες, βρίσκεται αυτός ο ενοικιαζόμενος επαγγελματικός χώρος. Ο χώρος είναι επανασχεδιασμένος και επιπλωμένος το 2022 και αποτελείται από διαφορετικούς χώρους που εξυπηρετούν διάφορες επιχειρηματικές ανάγκες.

Υπάρχει ένας κεντρικός χώρος υποδοχής / reception, τέσσερα γραφεία (ένα εκ των οποίων είναι διευθυντικό) που παρέχουν συνολικά οκτώ θέσεις εργασίας, με δυνατότητα επέκτασης σε περισσότερες θέσεις εργασίας σε έναν ανοιχτό χώρο. Επίσης, υπάρχει ένας χώρος συσκέψεων με συρόμενη πόρτα, εγκατάσταση podcast / vidcast με επαγγελματικά φώτα και κονσόλα, δύο WC, μια κουζίνα και δύο αποθηκευτικοί χώροι.

Το κτίριο είναι φωτεινό και διαμπερές και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με έπιπλα γραφείου, σύγχρονα air condition για θέρμανση και ψύξη, δομημένη καλωδίωση, ενσωματωμένες τηλεοράσεις, τηλεφωνικές συσκευές σε όλες τις θέσεις εργασίας, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, κάμερα ασφαλείας, στόρια σε όλα τα παράθυρα, δάπεδα παρκέ και πλακάκι, και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια.

Ο ενοικιαζόμενος χώρος είναι έτοιμος για άμεση χρήση και προσφέρεται πλήρως επιπλωμένος και εξοπλισμένος.: €2.750. Divine Property, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2109888685, email: info@divineproperty.com, website: www.divineproperty.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
552677
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 2.750/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή