Δυάρι δεύτερος όροφος, Πλατεία Μαβίλη, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 660.000
  • 4
  • 140
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Μία ανάσα από την διάσημη πλατεία Μαβίλη, στον δεύτερο όροφο μίας κλασσάτης πολυκατοικίας του 1962, βρίσκεται αυτό το μοναδικό διαμέρισμα 140 τ.μ. το οποίο ανακαινίσθηκε εκ βάθρων το 2016. Η ιδιαίτερη αισθητική του συνδυάζει και εναρμονίζει τέλεια στοιχεία του αρχαιοελληνικού πολιτισμού και του μοντερνισμού.

Το διαμέρισμα αποτελείται από χωλ υποδοχής, ένα φωτεινό και μεγάλο σαλόνι, χώρο τραπεζαρίας με ηλεκτρικό τζάκι, μεγάλη κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια με δυνατότητα και για τρίτο υπνοδωμάτιο, ένα κύριο μπάνιο και ένα WC.

Η μοναδική του τοποθεσία σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη αισθητική του το καθιστούν ιδανική κατοικία για κάποιον ο οποίος αναζητά κύρος και άνεση στη ζωή του.

Tο πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η πλατεία Μαβίλη, βρίσκεται στην περιοχή του Κολωνακίου, κοντά στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και του Παγκρατίου.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η πλατεία είναι ένα δημοφιλές σημείο συγκέντρωσης και περιβάλλεται από καφετέριες, εστιατόρια και καταστήματα και αποτελεί δημοφιλή προορισμό για υπαίθριες εκδηλώσεις, συναυλίες και πολιτιστικά φεστιβάλ. Εκεί βρίσκεται επίσης το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας, ο οποίος φιλοξενεί διάφορες μουσικές, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή είναι εύκολα προσβάσιμη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων και του μετρό. Βρίσκεται κοντά στο σταθμό του μετρό "Μέγαρο Μουσικής" της μπλε γραμμής (Γραμμή 3), και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από αρκετούς σημαντικούς δρόμους, όπως η λεωφόρος Κηφισίας και η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας.

Επενδυτική Δυναμική: Συνολικά, η πλατεία Μαβίλη προσφέρει ένα γαλήνιο και γραφικό καταφύγιο από τους πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας και αποτελεί ένα δημοφιλές σημείο για χαλάρωση και αναψυχή στην καρδιά της πόλης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TSQD - 07/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 660.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1962
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή