Duplex, Χρήζει ανακαίνισης, 222 τμ, Άνω Φιλοθέη, Φιλοθέη

Φιλοθέη
  • € 850.000
  • 4
  • 222
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Η μεζονέτα αυτή βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο της Φιλοθέης και είναι ιδανική για μια νέα οικογένεια. Δίπλα στην πιο όμορφη οικολογική παιδική χαρά της πόλης, σε απόσταση αναπνοής από σχολεία και αγορά, μοιράζεται ένα οικόπεδο 1.112τ.μ μαζί με τρεις άλλες ιδιοκτησίες. Εκτείνεται στον 1ο και 2ο όροφο, οι οποίοι επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα, όμως απολαμβάνει και τον υπαίθριο χώρο καθώς η κουζίνα είναι συνεπίπεδη με τον υπερυψωμένο πίσω κήπο. Διαθέτει πολύ καλή διαρρύθμιση, με μεγάλο καθιστικό χώρο με τζάκι, wc επισκεπτών, κουζίνα και δωμάτιο υπηρεσίας στο α΄επίπεδο και 3 υπνοδωμάτια με 2 λουτρά και ένα πρακτικό tv room στο β΄επίπεδο. Το master υπνοδωμάτιο και το tv room εκτονώνονται σε μια πολύ μεγάλη βεράντα με εξαιρετική θέα προς τη Φιλοθέη και το ΟΑΚΑ. Τα άλλα 2 υπνοδωμάτια ανοίγονται προς τον ηλιόλουστο, πίσω κήπο. Το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης και δε διαθέτει θέση στάθμευσης, όμως μπορεί κανείς να παρκάρει πολύ άνετα μπροστά στην ιδιοκτησία.Επίσης, υπάρχει αποθηκευτικός χώρος, κάτω από τη εξωτερική σκάλα πρόσβασης στην οικία. Λόγω εξαίρετης τοποθεσίας, διαμπερότητας και καλού προσανατολισμού, καθίσταται πολύ ενδιαφέρον και για επενδυτές που γνωρίζουν τη μικρή προσφορά ακινήτων στην περιοχή.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Φιλοθέη είναι ένα καταπράσινο προάστιο στα βόρεια της Αθήνας, πολυ κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο, μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ένα από τα παραδοσιακά προάστια της Αθήνας, η Φιλοθέη φιλοξενεί ιστορικά τις παλιές οικογένειες των Αθηναίων, πολιτικούς, επιχειρηματίες αλλα και πολλούς αλλοδαπους κατοίκους της Αθήνας και διπλωμάτες. Πρόκειται για μια ήσυχη και ασφαλή αστική περιοχή, με μερικά από τα πιο γνωστά ιδιωτικά σχολεία της Ελλάδας, κοντά σε αγορα και αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το Φιλοθέη Tennis Club.
Προσβασιμότητα: Η Λεωφόρος Κηφισίας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στην Κηφισιά και το κέντρο της Αθήνας, ενώ η Αττική Οδός απέχει λιγότερο από 5χλμ. Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι επίσης εύκολα προσβάσιμες ενω το Διεθνές αεροδρόμιο είναι σε αποσταση 29 χλμ., μεσω Αττικής Οδού.
Επενδυτική Δυναμική: Η περιοχή της Φιλοθέης, λόγω του μοναδικού χαρακτήρα της ως κηπούπολη αλλά και της μικρής απόστασης απο το κέντρο της πόλης αποτελεί διαχρονικά κορυφαία επιλογή για επενδύσεις ακινήτων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SW0I - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
222 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή