Μονοκατοικία βίλα 365 τμ, Κέντρο, Σπέτσες

Σπέτσες
  • € 1.900.000
  • 5+
  • 365
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτή η μοναδική ιδιοκτησία βρίσκεται στην όμορφη και ήσυχη περιοχή της Ανάληψης, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το Παλαιό Λιμάνι και ένα τέταρτο με τα πόδια από την Ντάπια , το κέντρο του νησιού.
Αποτελείται από δύο ανεξάρτητες κατοικίες που βρίσκονται σε οικόπεδο 505 τ.μ. χτισμένες γύρω από μία ευρύχωρη και πανέμορφη εσωτερική αυλή.
Η πρώτη κατοικία, επιφάνειας 215 τ.μ., ανακαινίστηκε πλήρως το 2023.
Σύγχρονη, φωτεινή και ευχάριστη εκπέμπει ζεστασιά και άνεση και εκτείνεται σε τρία επίπεδα. Περιλαμβάνει δύο καθιστικά - το ένα με πατάρι- , τραπεζαρία, κουζίνα, πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια.
Το ισόγειο διαθέτει ευρύχωρο και φωτεινό καθιστικό/ τραπεζαρία με τζάκι και πατάρι. Ένα επίπεδο χαμηλότερα βρίσκεται η κουζίνα , το καθιστικό της με τζάκι και ένα υπνοδωμάτιο. Λίγο πιο κάτω βρίσκεται το master υπνοδωμάτιο με μπάνιο en-suite, ένα επιπλέον δωμάτιο, ένα μπάνιο και το laundry.
Ο όροφος αποτελείται από δύο ακόμη υπνοδωμάτια, ένα με πατάρι και ένα επιπλέον μπάνιο.
Η δεύτερη κατοικία έχει εμβαδόν 150 τ.μ. σε δύο ορόφους και αποτελείται από τρία ξεχωριστά διαμερίσματα.
Το ισόγειο διαθέτει ένα διαμέρισμα 75 τ.μ. με ενιαία κουζίνα και σαλόνι, μπάνιο και ο πρώτος όροφος διαθέτει 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα με ενιαίο χώρο , το ένα 25 τ.μ. και το άλλο 50 τ.μ., το καθένα με το μπάνιο του.
Η πανέμορφη αυλή είναι στρωμένη με μάρμαρο. Φιλόξενη και ευρύχωρη διαθέτει κτιστούς καναπέδες, τραπεζαρία με μεγάλο τραπέζι, μπάρμπεκιου κάτω από πέργκολα και παραδοσιακό ξυλόφουρνο.
Το ακίνητο διαθέτει επίσης στέρνα, κλιματισμό, κεντρική θέρμανση και ηλιακούς συλλέκτες, καθιστώντας το άνετο και ενεργειακά αποδοτικό.
Το ακίνητο αυτό είναι ιδανική επιλογή για μια μεγάλη οικογένεια που αναζητά ένα όμορφο, ευρύχωρο και πολυτελές εξοχικό . Είναι επίσης εξαιρετική ευκαιρία για εισόδημα μέσω της ενοικίασης μίας από τις κατοικίες.

Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
552866 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
365 m²
δωμάτια
5+ (8 υπνοδωμάτια, 6 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή