Duplex, νέα, 246 τμ, Χαμολιά, Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο
  • € 711.000
    € 795.000(-10,6%)
  • 3
  • 246
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Σε μια ήσυχη καταπράσινη περιοχή, σε απόσταση μόλις 800 μέτρων από την παραλία, ανακαλύπτεται μια εκπληκτική κατοικία.
Μπαίνοντας στο ισόγειο (69τμ), σας υποδέχεται ένα ευρύχωρο σαλόνι - τραπεζαρία με το τζάκι που προσθέτει ζεστασιά και γοητεία στον χώρο. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει η κουζίνα κι ένα wc. Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο (69τμ), ανακαλύπτετε δύο όμορφα υπνοδωμάτια, καθένα με το δικό του προσωπικό μπάνιο. Στο δεύτερο όροφο (69τμ) υπάρχει ένα ακόμα σαλόνι και ένα γραφείο, το οποίο μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μικρή κουζίνα, αφού υπάρχουν προεγκατεστημένες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Επίσης, υπάρχει ένα ακόμα wc για επιπλέον ευκολία. Το ημιυπόγειο του ακινήτου (39 τμ) αποτελεί μια ανεξάρτητη γκαρσονιέρα, ιδανική για επισκέπτες. Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά αυτής της κατοικίας είναι το ασανσέρ που διατίθεται από το υπόγειο έως τον δεύτερο όροφο προσφέροντας άνεση και ευκολία στην καθημερινή κίνηση μέσα στο σπίτι. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης σε υπόγειο πάρκινγκ επιφάνειας 50 τ.μ. ενώ στο υπόγειο υπάρχουν τρεις αποθήκες. Το ακίνητο προσφέρει επίσης κοινόχρηστους χώρους, όπως πισίνα 80 τ.μ. και έναν όμορφο κήπο 295 τ.μ., ιδανικοί χώροι για ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την απεριόριστη θέα που προσφέρεται από κάθε όροφο του ακινήτου. Συνολικά, αυτή η μεζονέτα μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες εκείνων που αναζητούν μια εξαιρετική κατοικία σε μια ήσυχη και πράσινη περιοχή, με εκπληκτική θέα και προνομιακές ανέσεις.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Πόρτο Ράφτη βρίσκεται 7 χιλιόμετρα ανατολικά του Μαρκόπουλου, στις νοτιότερες ακτές του Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου, και συνορεύει βόρεια με τον αερολιμένα Αθηνών, ενώ από την πρωτεύουσα απέχει 40 περίπου χιλιόμετρα. Ο κόλπος του Πόρτο Ράφτη περιλαμβάνει 3 νησάκια (Ράφτη, Ραφτοπούλα, Πράσο) και ακτές από την Ερωτοσπηλιά έως το Αυλάκι.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Πόρτο Ράφτη σήμερα είναι ένα από τα γνωστότερα θέρετρα της Ανατολικής Αττικής που προσφέρει φυσική ομορφιά χάρη στις όμορφες παραλίες που διαθέτει με τα κρυστάλλινα νερά, ενώ μπορεί κανείς να απολαύσει τις πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες στο νερό. Επιπλέον, χαρακτηρίζεται από την πλούσια ιστορία του καθώς περιλαμβάνει και τον ιστορικού ενδιαφέροντος αρχαιολογικό τόπο της Βραυρώνας με τον διάσημο αρχαίο ναό του. Τους θερινούς μήνες υπάρχει έντονη ζωή στην περιοχή με πλήθος από καφετέριες ενώ φημίζεται και για τις γαστρονομικές συγκινήσεις που προσφέρει από τα πολυάριθμα ταβερνάκια της, καθώς και για την ποιοτική διασκέδαση και τη νυχτερινή του ζωή. Τέλος, το μικρό λιμάνι του Πόρτο Ράφτη αποτελεί ένα μικρό κόσμημα και τόπο ιδανικό για περιπάτους δίπλα στη θάλασσα.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβασή του εξυπηρετείται από την Αττική Οδό, την παραλιακή λεωφόρο αλλά και τους γειτονικούς σταθμούς του μετρό και προαστιακού "Κορωπί".

Επενδυτική Δυναμική: Λόγω της πλούσιας φυσικής ομορφιάς του ως ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα της Αθήνας και της σχετικά κοντινής του απόστασης από την Αθήνα, το Πόρτο Ράφτη έχει γίνει ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας καθώς οι τιμές των ακινήτων είναι ευνοϊκές προσφέροντας μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SDJS - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
246 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 711.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή