Τριάρι Χρήζει ανακαίνισης, πέμπτος όροφος, Άγιος Θωμάς, Γουδή

Γουδή
  • € 2.700/μήνα
  • 4
  • 180
  • 2
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2024
Περιγραφή
H Engel & Voelkers παρουσιάζει ένα μοναδικό κλασικό ευρύχωρο διαμέρισμα σε περιζήτητη και μοναδική κεντρική τοποθεσία κοντά στην Πλ.Μαβίλη.
Το ακίνητο 180τμ βρίσκεται στον 4ο όροφο αστικής πολυκατοικίας με απρόσκοπτη θέα στον Λυκαβηττό.
Αποπνέοντας την αύρα μιας κλασικής εποχής, διαθέτει χώρο υποδοχής με δωμάτιο γκαρνταρόμπας, μεγάλο σαλόνι στο οποίο χωράνε δύο καθιστικά με μπαλκόνι, ξεχωριστή τραπεζαρία η οποία βρίσκεται δίπλα στην ευρύχωρη κουζίνα που διαθέτει χώρο για τραπέζι πρωινού ή φαγητού, δύο υπνοδωμάτια, το ένα master πολύ ευρύχωρο με το μπαλκόνι του και με en suite μεγάλο μπάνιο με ξεχωριστό χώρο ατομικής περιποίησης /μπουντουάρ , δωμάτιο γραφείο, wc επισκεπτών και ένα ξεχωριστό χώρο με γκαρνταρόμπες.
Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για μια μεγάλη οικογένεια, έναν επιχειρηματία που θέλει να διαμένει στο κέντρο της 'ζωντανής' Αθήνας, έναν επαγγελματία, όπως ένα δικηγόρο που θέλει να έχει εύκολη πρόσβαση στις κύριες οδικές αρτηρίες ή έναν γιατρό που τον εξυπηρετεί να διαμένει κοντά σε κάποια σημαντικά Νοσοκομεία ή ιδιωτικές κλινικές.
Το ακίνητο είναι επίσης ιδανικό και διαθέσιμο και για εμπορική χρήση, για παράδειγμα μπορεί να φιλοξενήσει τα γραφεία μιας εταιρίας που αναζητά μια περιζήτητη διεύθυνση στο κέντρο της Αθήνας.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02R1CZ
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 2.700/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή