Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΛάμπηΑγία Γαλήνη
  • € 1.200.000
  • 1.100
  • 3+
Περιγραφή
Ξενοδοχείο 1100 τ.μ. προς πώληση στην Αγία Γαλήνη. Το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού πολύ κοντά στο γραφικό λιμανάκι. Διαθέτει 35 δωμάτια, δύο κοινόχρηστους εσωτερικούς χώρους για reception και εστιατόριο/πρωινό. Επίσης, στην κορυφή υπάρχει μία μεγάλη πισίνα με χώρο τζακούζι και roof garden με εξαιρετική θέα στη θάλασσα, τον οικισμό και τη γύρω περιοχή. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα αναδιαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων είτε με συγχώνευση δωματίων για τη δημιουργία διαμερισμάτων, αλλά και με την δημιουργία νέων δωματίων στη θέση των κοινόχρηστων χώρων για πλήρη εκμετάλλευση των διαθέσιμων τετραγωνικών.

Πρόκειται για μία εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία στο κέντρο ενός εκ των διασημότερων οικισμών στη νότια πλευρά του νομού Ρεθύμνης. Η Αγία Γαλήνη είναι ένα από τα παλαιότερα τουριστικά θέρετρα στην Κρήτη καθώς από τη δεκαετία του ‘70 εσωτερικός κι εξωτερικός τουρισμός συνέρρεε για να απολαύσει τα δροσερά νερά, τις απότομες παραλίες της ευρύτερης περιοχής αλλά και τις παροχές που προσέφερε από εκείνη την εποχή ο οικισμός. Η Αγία Γαλήνη βρίσκεται στα όρια του νομού Ρεθύμνης με το νομό Ηρακλείου. Η δημιουργία του νέου διεθνούς αερολιμένα στο Καστέλλι αλλά και η διασύνδεση της νότιας πλευράς του νομού Ηρακλείου με την πολύ ανεπτυγμένη βόρεια πλευρά μέσω σύγχρονων δρόμων, θα ευνοήσει την περαιτέρω αξιοποίηση και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Η δυναμικότητα σε κλίνες, η τοποθεσία και η σχετικά καλή κατάσταση του ξενοδοχείου, το οποίο χρειάζεται εκσυγχρονισμό κι εξωραϊσμό αλλά όχι μεγάλες αλλαγές, μετατρέπουν την αγορά του εν λόγω ξενοδοχείου σε εξαιρετική μακροπρόθεσμη επένδυση. Σίγουρα θα χρειαστεί εκτεταμένη οικονομοτεχνική μελέτη από τους υποψήφιους επενδυτές, αλλά υπό συνθήκες σταθερότητας και της αναμενόμενης αύξησης των τουριστικών αφίξεων τα επόμενα χρόνια, η απόσβεση της επένδυσης δεν προβλέπεται να κρατήσει πάνω από μία πενταετία, νούμερο ιδιαιτέρως ικανοποιητικό για το βαθμό της επένδυσης.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5543227 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.100 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή