Duplex Επαρχιακή Οδός Μπαλέ-Χώραν Σφακίων, Σελλιά 74060, Σελλία, Φοινίκας

ΦοινίκαςΕπαρχιακή Οδός Μπαλέ-Χώραν Σφακίων, Σελλιά 74060
  • € 200.000
  • 5+
  • 150
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Εξαιρετικής αισθητικής μονοκατοικία 150 τ.μ. προς πώληση, εντός οικισμού Σελλίων. Το ακίνητο χωρίζεται σε δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα τα οποία φυσικά με μικρές μετατροπές μπορούν να συνενωθούν και να δημιουργήσουν μία ευρύχωρη βίλα, μέσα σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της νότιας Κρήτης. Τα Σελλιά μαζί με τη γειτονική Μύρθιο είναι τα χωριά που προσφέρουν -ενδεχομένως- την ομορφότερη θέα στην Κρήτη. Βλέπουν από ψηλά την παραλία και το παραθαλάσσιο χωριό του Πλακιά που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά θέρετρα της νότιας πλευράς του νομού Ρεθύμνης.

Το συγκεκριμένο ακίνητο προσφέρει εξαιρετική θέα στη θάλασσα και μία όμορφη αυλή στην οποία δεσπόζει το τζακούζι και το χτιστό bbq. Ο εξοπλισμός είναι σύγχρονος κι εμπεριέχεται στην ζητούμενη τιμή, το σπίτι είναι πλήρως ανακαινισμένο προ πενταετίας ενώ και τα έπιπλα δημιουργούν ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα συμφέρουσα αγορά καθώς εκτός της πιθανότητας της εξοχικής μονοκατοικίας, οι νέοι ιδιοκτήτες του ακινήτου μπορούν να το εκμεταλλευτούν και τουριστικά μια και γίνεται να νοικιαστεί και ως δύο ξεχωριστά διαμερίσματα. Εναλλακτικά, μπορεί κανείς να κατοικεί στο ένα διαμέρισμα και να ενοικιάζει το άλλο μειώνοντας ουσιαστικά το κόστος καθημερινής διαβίωσης ή δημιουργώντας ακόμη και κέρδος.

Σχετικά με τη χωροταξία του ακινήτου, μπαίνοντας κάποιος στο κάτω διαμέρισμα το οποίο έχει άμεση πρόσβαση στην αυλή, θα βρει έναν ενιαίο χώρο με καθιστικό και κουζίνα ενώ υπάρχει κι ένα υπνοδωμάτιο. Στο επάνω διαμέρισμα υπάρχει πάλι ένας ενιαίος χώρος καθιστικού με κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο κι ένα μπάνιο καθώς κι ένας παραδοσιακός οντάς ο οποίος ενέχει και χρήση υπνοδωματίου. Όπως προαναφέρθηκε, μπορεί να γίνει συνένωση των δύο διαμερισμάτων με εσωτερική σκάλα ούτως ώστε να δημιουργηθεί μία ενιαία εξαιρετική κατοικία. Σε κάθε περίπτωση ο συνδυασμός της ζητούμενης τιμής και του μεγέθους του ακινήτου, το καθιστά μία εξαιρετική ευκαιρία τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για τουριστική εκμετάλλευση.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5544207 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή