Μονοκατοικία βίλα Καμαρών, 844 00, Πάρος, Παροικιά, Πάρος

ΠάροςΚαμαρών, 844 00, Πάρος
  • € 1.450.000
  • 4
  • 300
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή

Οι Καμάρες, είναι ένα από τα όμορφα χωριά της Πάρου, που συνδέει την Νάουσα με την Παροικία. Μια ήσυχη περιοχή με θέα τον κόλπο της Παροικιάς. Εκεί συναντώνται όμορφες ακτές ιδανικές για μπάνιο αλλά και για περίπατο κατά την καλοκαιρινή περίοδο, μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες είναι του Μαρτσέλου.

Στην περιοχή αυτή, βρίσκεται η απόλυτη εξοχική κατοικία, το πρώτο οίκημα που σχεδιάστηκε με Minimal χαρακτήρα στο νησί. Η διακοσμήτρια, με όλο της το πάθος, δημιούργησε με λεπτομέρεια ένα έργο τέχνης που σε κάθε σημείο του ακινήτου αναδεικνύεται η κυκλαδική αρχιτεκτονική.

Μια πολύ υψηλής ποιότητας κατασκευή, που οι γραμμές και οι ομαλές καμπύλες όπως σχηματίζονται σε πολλές επιφάνειες των χώρων, ανανεώνουν την αισθητική του Design σε ολόκληρο τα ακίνητο, μιας και το ακίνητο χτίστηκε το 2006 αλλά ανακαινίστηκε πλήρως το 2020. Έχει κατασκευαστεί μέσα σε ένα προστατευόμενο δάσος, με τη θέα να συναρπάζει λόγο του υψομέτρου και του τρόπου που σχεδιάστηκε.

Ο minimal σχεδιασμός και η επιλογή του λευκού τόνου, σε συνδυασμό με την φωτεινότητα και το πράσινο των δέντρων, προάγουν την απόλυτη ηρεμία για κάθε επισκέπτη. Η θέα από όλα τα ανοίγματα είναι εκθαμβωτική, δημιουργώντας μια ευφάνταστη σχέση ανάμεσα στον εσωτερικό και στον εξωτερικό χώρο.

Στο ισόγειο, συναντάται το ευρύχωρο και άνετο σαλόνι, με μοναδικά επιλεγμένα έπιπλα, υψηλής ποιότητας, και ιδιαίτερου design, απόλυτα ταιριαστά με την αύρα που αποπνέει ο χώρος. Το τζάκι καθιστά το ακίνητο, ιδανικό και για τους χειμερινούς μήνες του χρόνου, τοποθετημένο δίπλα στην οβάλ και φιλόξενη τραπεζαρία. Στα δεξιά το σαλόνι επικοινωνεί με μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τον χώρο για τους λάτρεις της μαγειρικής. Στον χώρο των υπνοδωματίων, λόγω της πυκνής βλάστησης δημιουργείται η απόλυτη αίσθηση, απλότητας και γαλήνης.

Κατεβαίνοντας από το ισόγειο, υπάρχει ένας επιπλέον χώρος, διαμορφωμένος σαν αποθήκη, που ο κάθε ένας ανάλογα με τις ανάγκες του μπορεί να προσαρμόσει όπως επιθυμεί. Για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον υπνοδωμάτια, Sauna κ Hammam room, Play Room ή χώρο γυμναστηρίου. Οι επιλογές είναι πολλές, και ο χώρος αρκετά μεγάλος.

Τέλος, στον εξωτερικό χώρο έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία κάτω από την πέργκολα, που μπροστά από αυτή βρίσκεται η πισίνα. Εκεί που όλη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει μια δροσερή βουτιά κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Η βίλα αυτή είναι ιδανική για όσους εκτιμούν το Minimal Design, την τέχνη και τη φύση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
7-560 - 03/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή