Μονοκατοικία βίλα 547 τμ, Άνω Μερά, Μύκονος

Μύκονος
  • € 3.200.000
  • 5+
  • 547
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτή η εκπληκτική βίλα βρίσκεται σε έκταση 1 στρέμματος με υπέροχη πανοραμική θέα στο κρυστάλλινο Αιγαίο Πέλαγος. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού της Μυκόνου στο Κάτω Τηγάνι, 12 χλμ από το αεροδρόμιο και 15 χλμ από το κέντρο της Μυκόνου, με δύο όμορφες παραλίες σε κοντινή απόσταση, μπροστά από τη βίλα. Με τη μεγαλύτερη ιδιωτική πισίνα που έχετε δει ποτέ στη Μύκονο (24 x 11 m σημαίνει 264 τμ) με πολύ μεγάλο τζακούζι και εκπληκτική θέα. Ένας τοίχος από πέτρα και γυαλί στη μία πλευρά προστατεύει την πισίνα τις μέρες με αέρα.

Αυτή η εκπληκτική βίλα ολοκληρώθηκε το 2012 και προσφέρει ευρεία πανοραμική θέα στο κρυστάλλινο Αιγαίο Πέλαγος. Η βίλα είναι αυτόνομη και η πρόσβαση στη βίλα είναι περίπου τρία ή τέσσερα χιλιόμετρα χωματόδρομου με μερικές ανώμαλες αυλακώσεις. (Για αυτό το λόγο, πρέπει να νοικιάσετε ένα όχημα 4WD.) Είναι απομονωμένο, ιδιαίτερα κατάλληλο για ταξιδιώτες που θέλουν να νιώσουν σαν να είναι μόνοι στο νησί!

Εξωτερική περιγραφή
(4.370 τ.μ.)
Η βίλα διαθέτει πισίνα θαλασσινού νερού που είναι από τις μεγαλύτερες του νησιού (24μ x 11μ) και έχει θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Στο ρηχό άκρο, υπάρχει ένα μοναδικό κρεβάτι πλατφόρμας για δύο με υδρομασάζ. Στο βαθύ άκρο υπάρχουν τρία υδροσκάφη για ατομικό μασάζ. Ένας τοίχος από πέτρα και γυαλί στη μία πλευρά προστατεύει την πισίνα τις μέρες με αέρα. Στον τοίχο υπάρχει υπαίθριο ντους με ζεστό νερό και γύρω από την πισίνα υπάρχουν ξαπλώστρες. Δίπλα στην πισίνα υπάρχει μια πέργκολα με ένα μεγάλο τραπέζι για 10 άτομα. Υπάρχει επίσης ένα μπάρμπεκιου με ξυλόσομπα, μεγάλη ψησταριά και σύστημα για σουβλάκια και ένα μπαρ με υπαίθριο στερεοφωνικό, ξαπλώστρες και πάγκο με μαξιλάρια για έως και 16 άτομα. Υπάρχει γκαράζ ευρωπαϊκού μεγέθους δύο αυτοκινήτων καθώς και άφθονο υπαίθριο πάρκινγκ. Ένας ανελκυστήρας στο σπίτι φτάνει και τους τρεις ορόφους.

Το ισόγειο της βίλας διαθέτει μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία με βυζαντινού τύπου μαρμάρινο δάπεδο. Δύο σκαλοπάτια χωρίζουν το σαλόνι και την τραπεζαρία, που είναι το τραπέζι για 12 άτομα. Έξω από την τραπεζαρία υπάρχει ένα προστατευμένο καθιστικό για φαγητό στο ύπαιθρο. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές. Υπάρχει επίσης μια δεύτερη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα στο επίπεδο του λόμπι με θέα στην πισίνα. Εκτός από όλα τα δωμάτια, υπάρχει και ξενώνας με ξεχωριστή είσοδο. Υπάρχει αίθουσα παιχνιδιών με αποδυτήρια και ντους. Αυτή η βίλα είναι ιδανική για οικογένειες με παιδιά και ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς είναι μια πολύ ασφαλής ιδιοκτησία.

Εσωτερική περιγραφή
Ισόγειο (ασανσέρ): Σύμφωνα με την τοπική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, το ισόγειο της βίλας διαθέτει μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία με βυζαντινού τύπου μαρμάρινα δάπεδα, ενώ η βιβλιοθήκη έχει όμορφα ξύλινα πατώματα. Υπάρχουν δύο σκαλοπάτια μεταξύ του σαλονιού και της τραπεζαρίας που έχει ένα τραπέζι για 12 άτομα. Έξω από την τραπεζαρία υπάρχει ένα προστατευμένο καθιστικό για φαγητό στο ύπαιθρο. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές, όπως ψυγείο, φούρνο, εστίες μαγειρέματος, φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων. Τα ντουλάπια είναι από ξύλο ιταλικής κερασιάς με πάγκους από μάρμαρο Carrara. Υπάρχει μια πυριτιδαποθήκη με μια γλυπτή μαρμάρινη βρύση. Το κύριο υπνοδωμάτιο βρίσκεται σε αυτόν τον όροφο και είναι επιπλωμένο με κρεβάτι queen size 175 εκ. Διαθέτει δικό του μπάνιο με τουαλέτα, νιπτήρα και ντουζιέρα.

Πρώτος Όροφος: Στον επάνω όροφο θα βρείτε δύο υπνοδωμάτια. Το ένα έχει κρεβάτι queen size 168 εκ. και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Το άλλο δωμάτιο είναι για παιδιά με ξύλινη κουκέτα πλάτους 92 cm. Διαθέτει επίσης ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο υπνοδωμάτια υπάρχει ένα σαλόνι με μαρμάρινο τζάκι. Διαθέτει επίσης ένα κρεβάτι queen-size 160 cm και ένα διαχωριστικό που επιτρέπει την ιδιωτικότητα.

Διαμονή: 14-20 άτομα
υπνοδωμάτια: 7
Άλλα υπνοδωμάτια: 1

Αυτή η βίλα βρίσκεται στο νησί της Μυκόνου σε μια απομονωμένη τοποθεσία, περίπου 15 χλμ. από την πόλη της Μυκόνου, ιδανική για όσους θέλουν πραγματικά να ξεφύγουν από όλα. Υπάρχουν δύο μικρές παραλίες με βότσαλο σαν κόλπο κοντά στο σπίτι. Το ένα απέχει 200 ​​μέτρα από την είσοδο ενώ το άλλο είναι περίπου πέντε λεπτά με τα πόδια. Η κοντινότερη πόλη είναι η Μύκονος, αλλά σε απόσταση περίπου 4 χλμ. μπορείτε επίσης να βρείτε ένα χωριό που ονομάζεται Άνω Μερά όπου υπάρχουν εστιατόρια και παντοπωλεία. Στο κέντρο του χωριού βρίσκεται ένα μοναστήρι του 18ου αιώνα και η εκκλησία της Παναγίας της Τουρλιανής. Επίσης στην περιοχή της Άνω Μεράς βρίσκονται η Μονή του Αγίου Γεωργίου, η Μονή Παλαιοκάστρου και τα ερείπια ενός βυζαντινού κάστρου. Η πόλη της Μυκόνου, στη δυτική πλευρά του νησιού, χαρακτηρίζεται από ολόλευκα κτίρια (που επιβάλλει η δημοτική νομοθεσία) με λεκιασμένα παράθυρα και πόρτες. Όπου κι αν πάτε, οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχει ένας ανεμόμυλος στον ορίζοντα. Εάν ψάξετε για ένα, το πιθανότερο είναι ότι θα βρείτε ένα που έχει μετατραπεί σε μουσείο ή ιδιωτικό σπίτι. Η πιο πολυφωτογραφημένη κατασκευή του νησιού είναι η Παραπορτιανή, ένα συγκρότημα τεσσάρων εκκλησιών,
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
OI-30293 - 07/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
547 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 3.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή