Duplex, νέα, 202 τμ, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
  • € 559.000
  • 5
  • 202
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2023
Περιγραφή
Πολυτελής Μεζονέτα με Ασύγκριτη Κομψότητα στο Πανόραμα, Θεσσαλονίκη

Καλώς ορίσατε σε μια αποκλειστική ευκαιρία μέσα σε ένα πολυτελές συγκρότημα, που βρίσκεται στην επιθυμητή περιοχή του Πανοράματος, Θεσσαλονίκη. Παρακινούμενοι στη γοητευτική κατοικία της Μακεδονίας, είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε μια πολυτελή Μεζονέτα που ενσαρκώνει την κομψότητα και την απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια.
Η κατασκευή του σπιτιού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το θεμέλιο έχει ολοκληρωθεί και μια ενισχυμένη σκυρόδεμα κατασκευή αποτελεί την αιματοδότη των εξαιρετικών αυτών σπιτιών. Η τοποθέτηση γραφίτη με θερμομονωτικά τοιχοποιίας και θερμομονωτική επένδυση του προσόψεων έχει πραγματοποιηθεί με προσοχή, ενώ η κομψή πέτρινη επένδυση προσδίδει μια αίσθηση κομψότητας. Ο ηλεκτρολογικός και υδραυλικός εξοπλισμός είναι έτοιμος, και η τοποθέτηση εξειδικευμένων παραθύρων εξασφαλίζει τόσο στυλ όσο και λειτουργικότητα. Αυτήν την στιγμή, γίνεται η προσεκτική τοποθέτηση των δαπέδων, προσθέτοντας την τελική πινελιά σε αυτήν την εξαιρετική κατοικία.
Αυτή η αξιοσημείωτη ιδιοκτησία διαθέτει έναν γενναιόδωρο χώρο κατοίκησης 202 τετραγωνικών μέτρων, που περιλαμβάνει ευαίσθητα σχεδιασμένους αποθηκευτικούς χώρους. Επιπλέον, προσφέρει την άνεση ενός υπόγειου χώρου στάθμευσης 100 τετραγωνικών μέτρων και ενός αποκλειστικού χώρου πάρκινγκ στο έδαφος, διασφαλίζοντας επαρκή χώρο για τα οχήματά σας.
Βιώστε έναν κόσμο προηγμένης τεχνολογίας και άνεσης, καθώς η ιδιοκτησία είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρολογικές συσκευές BASS (FULL SMART HOME) από τη LEGRAND, που περιλαμβάνουν τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό SPACE LIVING NOW. Η τιμή περιλαμβάνει τον πλήρη εξοπλισμό του σπιτιού και του μηχανολογικού εξοπλισμού, παρέχοντάς σας μια έτοιμη λύση. Επ

ιπλέον, ένας γραφειακός χώρος στο ισόγειο 27,5 τετραγωνικών μέτρων και ένα δοχείο πισίνας 8,5 τετραγωνικών μέτρων έχουν σκεφτεί με προσοχή και έχουν ενσωματωθεί στον σχεδιασμό, προσθέτοντας ευελιξία και αξία στην επένδυσή σας.
Απολαύστε έναν σύγχρονο τρόπο ζωής, αγκαλιάζοντας τον τριώροφο σχεδιασμό αυτής της Μεζονέτας. Φανταστείτε να χαλαρώνετε στα ζεστά νερά της ιδιωτικής σας θερμαινόμενης πισίνας υπερχείλισης ή να φιλοξενείτε αξέχαστα ραντεβού στους προσεκτικά σχεδιασμένους κοινόχρηστους χώρους που συνδέονται αρμονικά με τον καταπράσινο κήπο και την πισίνα. Χαλαρώστε στις φιλόξενες βεράντες ή απομονωθείτε στην άνεση ενός ξενώνα δύο δωματίων, με καθιστικό και πλήρως επιπλωμένη κουζίνα που διαθέτει συσκευές FRANKE. Με δύο μπάνια, συμπεριλαμβανομένου ενός ιδιωτικού στην ευρύχωρη γκαρσονιέρα, η άνεση έχει προτεραιότητα. Η Μεζονέτα περιλαμβάνει επίσης ιδιωτικό γκαρνταρόμπα, έναν ξεχωριστό χώρο με το δικό του μπάνιο και γκαρνταρόμπα, καθώς και γωνιακή βεράντα.
Η άνεση και η ασφάλειά σας είναι προτεραιότητα, για αυτό και αυτή η εξαιρετική κατοικία διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, ψύξη με λάδι Fank, έναν πλήρη σύστημα ασφαλείας και κλειστού κυκλώματος επιτήρηση με 24 κάμερες. Η ιδιοκτησία διαθέτει χώρους υψηλής ασφάλειας, αντλία θερμότητας και παρεμβυσμένη τοιχοποιία γραφίτης 25 εκατοστών με επιπλέον θερμομόνωση. Τα παράθυρα Salamander Blue Evolution 92 σε συνδυασμό με τα αλουμινένια κουφώματα ενισχύουν το αισθητικό κέρδος, διασφαλίζοντας παράλληλα την ενεργειακή απόδοση. Απολαύστε την άνεση των εντοιχισμένων τουαλετών, μιας αφιερωμένης γκαρνταρόμπας και την ευκολία πρόσβασης με ανελκυστήρα σε όλα τα επίπεδα.
Αφεθείτε στις αισθήσεις σας καθώς εξερευνάτε τους όμορφα διαμορφωμένους κήπους και επωφεληθείτε από τον κλε

ιστό υπόγειο χώρο στάθμευσης με άμεση πρόσβαση στον κήπο και την ασφάλτινη περιοχή. Απολαύστε την ασφάλεια μιας καθαρής τίτλου και νόμιμων τετραγωνικών μέτρων, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στη χαρά της ιδιοκτησίας σας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
OI-37748
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
202 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 559.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή