Μονοκατοικία βίλα, νέα, 506 τμ, Άγιος Νικόλαος, Σιθωνία

Σιθωνία
  • € 2.200.000
  • 5+
  • 506
  • 3+
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε στο αποκλειστικό μας έργο ακινήτων στο Βουρβουρού, Χαλκιδική, όπου σας περιμένει ασύγκριτη πολυτέλεια. Σας παρουσιάζουμε μια απίστευτα πολυτελή βίλα που εκτείνεται σε εντυπωσιακά 506 τ.μ. Αυτό το αριστούργημα βρίσκεται στην απίστευτη περιοχή του Βουρβουρού, ενσωματωμένο στον γραφικό κόλπο της Σιθωνίας. Η βίλα διαθέτει εκθαμβωτική θέα προς 9 ακατοίκητα νησάκια, διακοσμημένα με απρόσιτη φύση και περιτριγυρισμένα από καταπράσινη βλάστηση και γαλήνιες παραλίες με κρυστάλλινα νερά.
Προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί το τέταρτο τρίμηνο του 2024, αυτή η εξαιρετική βίλα θα βρίσκεται στην καρδιά ενός ευρύχωρου αγρού. Με μια έκταση περίπου 1.751 τ.μ., η κατοικία και το περιβάλλον της παρέχουν απόλυτη ιδιωτικότητα στους κατοίκους για να απολαμβάνουν τις δραστηριότητές τους στον εξωτερικό χώρο. Δίπλα στο κυρίως κτίριο, η πισίνα καλεί, δίπλα σε μια εξωτερική καθιστική περιοχή και μια καλά εξοπλισμένη περιοχή BBQ.
Η βίλα έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρει απρόσκοπτη θέα στον καταπράσινο περίγυρο. Μεγάλα παράθυρα διακοσμούν το σαλόνι και τα υπνοδωμάτια, δημιουργώντας μια αψεγάδιαστη σύνδεση μεταξύ του εσωτερικού χώρου και της φυσικής ομορφιάς έξω. Το διπλό ύψος του σαλονιού προσδίδει μια πινελιά αρχοντικού χαρακτήρα, εμπνέοντας τον εσωτερικό χώρο με τη γοητεία του εξωτερικού. Ένα κεντρικό αίθριο βελτιώνει ακόμη περισσότερο τον σχεδιασμό, συνδυάζοντας αρμονικά το περιβάλλον με τις πρακτικές ανάγκες των κατοίκων.
Οι κύριοι χώροι της βίλας είναι διαμορφωμένοι σε δύο ορόφους. Κατά την είσοδο, θα βρείτε δύο λειτουργικές ζώνες στις δύο πλευρές. Στη νότια πλευρά περιλαμβάνονται οι καθημερινοί λειτουργικοί χώροι, συμπεριλαμβανομένου ενός ευρύχωρου σαλονιού με μεγάλο τζάκι, μια συνδυασμένη κουζίνα και τραπεζαρία, και ένα μπάνιο με πρόσβαση στην αποδυτική αίθουσα μέσω της αίθουσας. Στη βόρεια πλευρά, θα ανακαλύψετε υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια, που κοιτούν προς ανατολάς ή δύση. Η κεντρική σκάλα οδηγεί στον δεύτερο όροφο, όπου περιμένουν δύο επιπλέον υπνοδωμάτια, καθένα με δικό του μπάνιο.
Επιπλέον, η βίλα διαθέτει επίσης υπόγειο με φωτεινή αυλή σε στιλ αγγλικού αυλού. Αυτός ο όροφος περιλαμβάνει γυμναστήριο με σάουνα, αποθήκη, μηχανοστάσιο θέρμανσης και μια επιπλέον σουίτα. Τέλος, η πισίνα εκτείνεται σε εντυπωσιακά 70 τ.μ. και διαθέτει ενσωματωμένη περιοχή χαλάρωσης, ιδανική για χαλάρωση και απόλαυση του εξαιρετικού περιβάλλοντος.
Ανακαλύψτε μια ζωή απρόσκοπτης πολυτέλειας σε αυτή την εξαιρετική βίλα στο Βουρβουρού, Χαλκιδική. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να εξασφαλίσετε το δικό σας κομμάτι παραδείσου
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
OI-39040 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
506 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.200.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή