Ρετιρέ Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Άγιος Νικόλαος, Χαριλάου

ΧαριλάουΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 360.000
  • 4
  • 110
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Οροφοδιαμέρισμα Προς Πώληση, 5ος όροφος στην περιοχή της Χαριλάου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 110 τ.μ.. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα μπάνιο και wc. Το έργο είναι παραδοτέο το τέλος του 2023. Έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά υψηλών προδιαγραφών. Διατίθεται αντλία θερμότητας με ενδοδαπέδια θέρμανση, έχει ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου διπλής υάλωσης και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Νεόδμητο, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, έχει ωραία θέα με ανοιχτωσιά και έχει Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Πολυτελές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: κλειστή θέση πάρκινγκ στο υπόγειο, Τέντες, Ασανσέρ, Αποθήκη, θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο της πόλης.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
551853 - 14/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή