Δυάρι άριστη κατάσταση, τέταρτος όροφος, Καμάρα - Ροτόντα, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
  • € 450.000
  • 3
  • 109
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το διαμέρισμα 109 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στον 4ο όροφο ενός κτηρίου της ιστορικής Πλατείας Ναυαρίνου. Είναι ηλιόλουστο τις περισσότερες ώρες της ημέρας, διαθέτει 3 μπαλκόνια και πολλούς χώρους. Με θέα 180 μοιρών τόσο στα Ανάκτορα του Γαλερίου, όσο και στην θάλασσα, που μπορείτε να απολαύσετε από τα μπαλκόνια του διαμερίσματος. Το διαμέρισμα έχει πρόσφατα ανακαινιστεί και περιλαμβάνει ένα άνετο σαλόνι, 3 υπνοδωμάτια, ιδανικά για μια οικογένεια ή ένα ζευγάρι που επιθυμεί επιπλέον χώρο. Υπάρχει επίσης ένα μπάνιο με μπάνιο και ένα WC. Η κεντρική του τοποθεσία σας επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες της πόλης.
Το Ποιστοποιητικό Ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Λευκός Πύργος

Τοποθεσία: Ο Λευκός Πύργος αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του ιστορικού της κέντρου λίγο πριν το τέλος του παραλιακού πεζόδρομου της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή χαρακτηρίζεται από πληθώρα πλεονεκτημάτων αφού βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην Παραλία της Θεσσαλονίκης που είναι το παραθαλάσσιο της κόσμημα. Περιμετρικά από την περιοχή εκτείνεται το κέντρο της πόλης και εκεί υπάρχει μία ευρεία γκάμα εστιατορίων καφετεριών, bar που προσδίδουν ζωντάνια στην πόλη και προσελκύουν πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών.

Σε μικρή απόσταση από τον Λευκό Πύργο βρίσκονται τα δύο σημαντικότερα μουσεία της Θεσσαλονίκης το Αρχαιολογικό και το μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού. Ενώ σε απόσταση μόλις 400 μέτρων βρίσκεται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Επίσης, μόλις λίγα μέτρα μακριά βρίσκονται, οι Ομπρέλες ένα εμβληματικό εικαστικό έργο του Γιώργου Ζογγολόπουλου, ένα σημαντικότερα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή συνδέεται εξαιρετικά καλά με τις υπόλοιπες περιοχές μέσω των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης που πάντα έχει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον από τους αγοραστές και προσφέρει εγγυημένες επενδυτικές αποδόσεις.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TTNR - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
109 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή