Τριάρι νέο, τρίτος όροφος, Ριζάρειος, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 515.000
  • 4
  • 118
  • 3
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2024
Περιγραφή
Οροφοδιαμέρισμα 3ου ορόφου επιφάνειας 118τμ, το οποίο αναπτύσσεται σε καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και δυο μπάνια. Διαθέτει ξύλινο πάτωμα ενώ ο εξώστης μπροστά από το σαλόνι και την κουζίνα είναι επιφάνειας περίπου 20τμ. Επιπλέον, κάθε υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση σε εξώστη. Στο διαμέρισμα ανήκουν δυο θέσεις στάθμευσης στεγασμένες στο ισόγειο, στις οποίες υπάρχει παροχή για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκίνητου και μια αποθήκη επιφάνειας 11τμ στο υπόγειο.
Αποτελεί μέρος ενός πενταόροφου σύγχρονου κτιρίου υψηλών προδιαγραφών, θα είναι ενεργειακής κλάσης Α+ με συστήματα κουφωμάτων βαρέως τύπου θερμοδιακοπής, διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες και εξωτερική θερμομόνωση πάχους 12εκ. Το σύστημα θέρμανσης για την απόδοση θερμότητας είναι ενδοδαπέδιο μέσω επιτοίχιας ατομικής μονάδας φυσικού αεριού με πλήρη αυτονομία κάθε χώρου (σαλόνι, κουζίνα , υπνοδωμάτια) μέσω ξεχωριστών θερμοστατών. Για την ψύξη υπάρχουν κλιματιστικές μονάδες διαιρούμενου τύπου, μια σε κάθε χώρο.
Η κατοικία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριου του 2024 και θα παραδοθεί έτοιμη προς κατοίκηση.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Χαλάνδρι είναι μια πολυσύχναστη γειτονιά, που βρίσκεται μόλις 10 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 26 χλμ από το αεροδρόμιο. Είναι γνωστό για την αγορά του με τα ωραία καφέ και τα πολυσύχναστα μπαρ. Προσελκύει πολύ κόσμο από τις γύρω περιοχές και θεωρείται μία από τις εμπορικότερες περιοχές των βορείων προαστείων. Η περιοχή φιλοξενεί πολλές μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς και πρεσβείες. Συνδέεται ήδη με σταθμούς μετρό Χαλανδρίου, Δουκίσσης Πλακεντίας, Αγ. Παρασκευής και Προαστιακού, ενώ έχει πολλές συνδέσεις λεωφορείων και εύκολη πρόσβαση σε Αττική Οδό.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TT2S
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
118 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 515.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή