Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚορώνηΛιβαδάκια, Λιβαδάκια 24004
  • € 185.000
  • 5
  • 147
  • 2
Περιγραφή
Επενδυτική ευκαιρία κατοικιών στα Λειβαδάκια Κορώνης - ΧΡΗΖΕΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ.

Διατίθενται προς πώληση δύο κατοικίες συνολικού εμβαδού 147 τετραγωνικών μέτρων οι οποίες βρίσκονται σε οικόπεδο 1.503 τετραγωνικών μέτρων, οι οποίες χρήζουν ανακαίνισης στα Λειβαδάκια Κορώνης Μεσσηνίας.

- Η ισόγεια κατοικία συνολικού εμβαδού 76,31 τετραγωνικών μέτρων αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, καθιστικό - τραπεζαρία, κουζίνα και 1 μπάνιο.
- Η διώροφη κατοικία συνολικού εμβαδού 70,40 τετραγωνικών μέτρων αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια , καθιστικό - τραπεζαρία , κουζίνα και 1 μπάνιο.

Μεγάλο επίσης πλεονέκτημα του ακινήτου, αποτελεί η ανεμπόδιστη και ειδυλλιακή θέα προς τον κόλπο της Κορώνης, καθώς και το γεγονός ότι βρίσκεται στις παρυφές του οικισμού Λειβαδάκια ενός ήσυχου και αραιοκατοικημένου οικισμού.

Λίγα λόγια για την περιοχή :
Η Κορώνη Μεσσηνίας είναι μία από τις ομορφότερες πολιτείες του πανέμορφου αυτού νομού, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές λόφου οπού δεσπόζει το βενετσιάνικο κάστρο. Φτάνοντας στην Κορώνη θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την θέα προς την γραφικότατη κωμόπολη με τα διώροφα παραδοσιακά σπίτια με τις κεραμιδωτές σκεπές και το καλοδιατηρημένο κάστρο με τα επιβλητικά τείχη, τους πύργους και την μεγάλη πύλη. Δύο είναι οι βασικές επιλογές για να γνωρίσετε την όμορφη Κορώνη. Είτε να ακολουθήσετε την κατηφορικό δρόμο προς την παραλία με τις καφετέριες και τις ταβέρνες είτε να ανηφορίσετε προς την είσοδο του κάστρου.
Η δεύτερη επιλογή θα σας οδηγήσει σε μερικά λιθόστρωτα φαρδιά σκαλοπάτια και θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε από κοντά τα όμορφα παραδοσιακά σπίτια της Κορώνης με τα ανθισμένα μπαλκόνια.

Αναφορικά με τις παραλίες στην Κορώνη αποτελεί μοναδική εμπειρία η επίσκεψη στις παραλίες Ζάγκα και την προέκταση της Μεμί, οι οποίες με τα τροπικά γαλαζοπράσινα νερά τους και την ψιλή λευκή άμμο εκτείνονται υπό την επιβλητική σκέπη του Κάστρου της Κορώνης σε ακτογραμμή 4 περίπου χιλιόμετρα. Νοτιότερα της Κορώνης βρίσκονται οι παραλίες Τσαπί και Μαράθι. Βόρεια του οικισμού, κοντά στους οικισμούς Βουνάρια και Κόμποι, βρίσκεται η οργανωμένη παραλία Περούλια, ενώ λίγο πριν την Κορώνη βρίσκεται η παραλία Λαχανού. Άλλες παραλίες της περιοχής είναι η Αγία Τριάδα και το Αρτάκι.

Το ακίνητο απέχει από την Κορώνη 7 λεπτά (4,3 χιλιόμετρα) , από την παραλία Μεμί 4 λεπτά (2,3 χιλιόμετρα) , από την Φοινικούντα 24 λεπτά (18 χιλιόμετρα), από την Μεθώνη 33 λεπτά (29 χιλιόμετρα) , από την Πύλο 44 λεπτά (39 χιλιόμετρα), από τον Διεθνή Αερολιμένα της Καλαμάτας 60 λεπτά (51 χιλιόμετρα).

ΤΙΜΗ: 185.000€

GA Real Estate and Constructions
Mob. phone : + 306998185327

+ 306998185334
email : info@garealestate.gr
website : www.garealestate.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5551245 - 28/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
147 m²
δωμάτια
5 δωμάτια, 2 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Έξοδα
τιμή
€ 185.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή