Duplex 330 τμ, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
  • € 730.000
  • 5+
  • 330
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Καλωσορίσατε στην απόλυτη έκφραση της πολυτέλειας στο Πανόραμα! Αυτή η εξαιρετική μεζονέτα, που αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, με εσωτερική σκάλα και ανελκυστήρα, συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την άνεση και προσφέρει μια απίστευτη θέα στον Θερμαϊκό κόλπο.
Στο ημιυπόγειο, θα ανακαλύψετε έναν εκλεπτυσμένο ξενώνα με δικό του πολυτελές μπάνιο, μια μικρή κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη για τους φιλοξενούμενους, και έναν εντυπωσιακό χώρο σαλονιού, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης με θέα προς τον Θερμαϊκό κόλπο.
Στον ισόγειο, η είσοδος του σπιτιού, σας καλωσορίζει με ένα ευρύχωρο σαλόνι που αντανακλά τον χαρακτήρα της πολυτέλειας. Η μεγάλη κουζίνα είναι σχεδιασμένη για την πιο απαιτητική γαστρονομική εμπειρία. Εδώ, η θέα στον Θερμαϊκό κόλπο απλά σαγηνεύει.
Στον πρώτο όροφο συναντάμε ένα ακόμα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, αλλά και το master bedroom το οποίο προσφέρει πολυτέλεια και άνεση, ενσωματώνοντας έναν εντυπωσιακό χώρο μπάνιου. Και αυτό που το καθιστά ακόμα πιο μοναδικό είναι ότι από το master bedroom, η θέα προς τον Θερμαϊκό κόλπο είναι απλώς ανεπανάληπτη.
Τέλος, απαραίτητο είναι να αναφερθεί ότι στο υπόγειο γκαράζ του συγκροτήματος στο οποίο έχουμε πρόσβαση εσωτερικά από τον ανελκυστήρα και τις σκάλες της μεζονέτας, υπάρχουν 2 θέσεις στάθμευσης.
Αυτή η μεζονέτα συνδυάζει την πολυτέλεια με μια απαράμιλλη θέα προς τον Θερμαϊκό κόλπο, κάνοντας τη καθημερινότητα σας συναρπαστική.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Πανόραμα βρίσκεται ανατολικά της Θεσσαλονίκης, στους πρόποδες του όρους Χορτιάτη και σε υψόμετρο 250 μέτρων.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Πανόραμα λόγω της εκπληκτικής του θέσης καθώς βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος, με πανοραμική θέα σε όλο τον θερμαϊκό κόλπο θεωρείται μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές της ευρύτερης περιοχής προσφέροντας πληθώρα κατοικιών υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αισθητικής.
Η περιοχή διαθέτει επίσης δικό της (δημοτικό) θερινό κινηματογράφο, πισίνα και γυμναστήριο ολυμπιακών προδιαγραφών. Το Πανόραμα φιλοξενεί τρία δημόσια σχολεία, ένα γυμνάσιο καθώς και πολλά ιδιωτικά σχολεία όλων των βαθμίδων.

Προσβασιμότητα: Το Πανόραμα είναι μόλις 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η δημόσια συγκοινωνία προς το κέντρο της πόλης και προς άλλες περιοχές γίνεται με τη λεωφορειακή γραμμή 58 του Ο.Α.Σ.Θ

Επενδυτική Δύναμη: Το Πανόραμα διατηρεί υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον. Είναι μια αμιγώς οικιστική περιοχή μεσαίων και υψηλών εισοδημάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση στην κατασκευή πολυτελών κατοικιών και μονοκατοικιών, αποτέλεσμα της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης της χώρας μέχρι πρόσφατα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QAJA - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
330 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 730.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή