Μονοκατοικία βίλα Ευρυτανίας, Ναυπακτία 303 00, Ελλάδα, Κέντρο, Ναύπακτος

ΝαύπακτοςΕυρυτανίας, Ναυπακτία 303 00, Ελλάδα
  • € 480.000
  • 5+
  • 190
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Βίλλα 200μ από θάλασσα και 400 από δρόμο Ναυπάκτου –Αντίρριου (Lidl). 1,500μ από λιμάνι Ναυπάκτου.
Σε οικόπεδο 2.000τμ διώροφη μονοκατοικία πολυτελούς κατασκευής, 190 τμ με επιπλέον υπόγειο 120τμ και σοφίτα 16τμ, κατασκευής 2006. Το οίκημα διαθέτει 6 Υ/Δ , 1 Υ/Δ στο ισόγειο 3 στον όροφο, το ένα Master με υδρομασάζ, 1 Υ/Δ σε υπόγειο και 1 στη σοφίτα. 4 πλήρη μπάνια, 2 τζάκια, Α/C, κουφώματα αλουμινίου με δίπλα τζάμια, ηλεκτροκίνητα ρολά, 2 πόρτες ασφαλείας, κεντρική θέρμανση ανεξάρτητη ανά επίπεδο, μεγάλο ηλιακός θερμοσίφωνα, μπόιλερ και προεγκατάσταση συναγερμού. Δάπεδα εσωτερικά και εξωτερικά με αντικέ πλακάκια Trussardi, εσωτερικά κουφώματα, ντουλάπες και έπιπλα κουζίνας σε επένδυση λευκής δρυός. Υποδομή (φρεάτιο και πόρτες) για Ασανσέρ 3 στάσεων. Πλακόστρωτη είσοδος (γκαραζόπορτα με μηχανισμό) και αυλή με θέσεις πάρκινγκ 3-4 αυτοκινήτων.
Στο υπόγειο, το οποίο έχει χωριστή είσοδο με πόρτα ασφαλείας από τον κήπο και παράθυρα περιμετρικά, υπάρχει ενιαίος χώρος τραπεζαρίας & καθιστικού με τζάκι, ένα Υ/Δ με πλήρες μπάνιο, ειδικός χώρος πλυντηρίων/σιδερωτηρίου, λεβητοστάσιο, δωμάτιο-αποθήκη και υποδομή για κουζίνα.
Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, με πάγκο από τεχνογρανίτη υψηλής ποιότητας, έπιπλα κουζίνας με γερμανικούς μηχανισμούς σε λευκή δρυ, εντοιχισμένες συσκευές ΝΕFF (κεραμική εστία , φούρνο, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων), μεγάλο ενιαίο χώρος τραπεζαρίας και καθιστικού με μαρμάρινο τζάκι & ηχητική εγκατάσταση, ένα Υ/Δ με Α/C και ένα πλήρες μπάνιο. Μεγάλες σκεπαστές βεράντες με φυτεμένα παρτέρια, μπρος-πίσω
Ο 1ος όροφος αποτελείται από ένα Μaster Υ/Δ με A/C & μπάνιο με ντουσιέρα και στρογγυλή μπανιέρα με υδρομασάζ, 2 μεγάλα Υ/Δ και ένα πλήρες μπάνιο. Μεγάλες βεράντες εμπρός πίσω με θέα θάλασσα- γέφυρα και κάστρο.
Στη σοφίτα ένα Υ/Δ με παράθυρα τοίχου & στέγης.
Κήπος με πολλά δέντρα (2 πλατάνια, εσπεριδοειδή και οπωροφόρα), που περιβάλλεται από ελιές και μεγάλα κυπαρισσοειδή. Πέτρινο πηγάδι με νερό από γεώτρηση για το πότισμα του κήπου.
Αποχέτευση υπόνομος, όχι βόθρος. Μόνιμη ή εξοχική κατοικία με δυνατότητες τουριστικής εκμετάλλευσης. Δυνατότητα παράδοσης με πλήρη επίπλωση αξιώσεων σε άριστη κατάσταση.
Η κατοικία είναι κτισμένη στο πρώτο στρέμμα του οικόπεδου. Υπάρχει υπόλοιπος συντελεστής δόμησης για δεύτερο κτίριο 200 τμ, πλέον 100τμ υπόγειο στο 2ο στρέμμα.

XL Real Estate
Ρήγα Φεραίου 114, Πάτρα, Ελλάδα
https://xlrealestate.gr/
an_lampr@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 2611180094
Κινητό: 6948559541

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
6175371 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
190 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή